В. "Сън" гърми: Ванга предрече ядрена катастрофа през 2023-а!

В. "Сън" гърми: Ванга предрече ядрена катастрофа през 2023-а!

Ядрена катастрофа ще удари Земята през 2023 година. Тези думи са приписвани на баба Ванга, става ясно от материал, публикуван в британския вестник "Сън", цитиран от "България днес”.

От изданието посочват, че българската пророчица никога не е правила официално предсказания и че никъде няма записани такива, като се позовават на разкази на случайни хора. Нека хората да имат едно наум за думите на Ванга, посочват още от "Сън".

Българската пророчица умира преди 25 години, но и до днес хората разказват нейни предсказания. Тя става известна благодарение на дарбата си да гадае. Вангелия Пандева Гущерова предрича Втората световна война, появата на Хитлер, ядрените оръжия, перестройката и разпадането на Съветския съюз. В нейните прогнози от много години насам се откриват все нови и нови ключове към разгадаване на бъдещето.

Според британското издание баба Ванга е пророкувала тревожна поредица от събития през 2023 г. Ядрена катастрофа и масивна космическа буря са само част от бедствията, които може би ще ни сполетят през следващата година.

Ванга е предсказала още, че една "голяма държава" ще извърши изследвания върху хората с биооръжия. Според видението стотици хиляди хора могат да умрат в резултат на тези експерименти. Конвенцията за биологичните оръжия на Обединените нации ефективно забранява подобни експерименти. И също така забранява складирането на вируси и опасни бактерии. Въпреки това за страни като Китай се смята, че разработват тайно биооръжия. Освен това се твърди, че Ванга е предупредила за задаваща се експлозия в атомна електроцентрала. Вярва се, че българката е предсказала ядрената катастрофа в Чернобил. Пророчеството за евентуално ново ядрено бедствие изглежда много реалистично на фона на войната в Украйна и постоянната заплаха за Запорожката АЕЦ и други електроцентрали в страната.

Едно от най-широко приписваните пророчества на Баба Ванга за 2023 г. е, че по някакъв начин орбитата на Земята ще се промени. Не е ясно какво означава това - но ако това се случи, може да има опустошителни последици. Дори малкото приближаване до Слънцето би имало катастрофален ефект. Същото важи и за потенциално отдалечаване. Баба Ванга вижда и огромна слънчева буря, която може да бъде толкова мощна, колкото милиарди ядрени бомби. Предвижда се, че слънчевото цунами ще доведе до повреда в технологиите - потенциално водещи до масови прекъсвания на тока и комуникациите.

Последното твърдение на Ванга за 2023 г. е краят на естествените ражданията. Всички хора ще бъдат отглеждани в лаборатория. Световните лидери ще решат какви хора се раждат и ще могат да персонализират техните черти и външен вид.

"България Днес" се свърза с фондацията на Ванга у нас, но до редакционното приключване на броя от там не предоставиха коментар за новата порция предсказания

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април