3 магични луни разкриват какво ви очаква

3 магични луни разкриват какво ви очаква

Луната неотменно носи едно особено настроение, но винаги изглежда красиво във вечерното небе. Днес споделяме с вас един забавен тест с 3 магични луни. Всяка една носи послание. Изберете една и вижте вашето.

 

1. Търсите някой друг, който да ви осигури баланс в любовта и финансите, но истината е, че животът ви е във вашите ръце. Спрете да очаквате от другите и да зависите от тяхната нагласа и настроения. Сега е моментът да подредите мислите си, да пренаредите приоритетите си. Бъдете внимателни, когато боравите с пари. В желанието си да намерите страстна любов, вълнуващ партньор, сте забравили, че любовта отива там, където я канят. Отворете съзнанието си, бъдете положителни в мислите си, за да излъчвате привлекателност и любов. Любовта и щастието са близо до вас.

2. Интуицията ви е силна, но никога не действате импулсивно, а преди да вземете всяко решение, добре премисляте нещата. Луната, която сте избрали, показва, че съвсем скоро ще има подобрение във вашия живот не само по отношение на финансите, а във всички аспекти на живота. Може би сега се чувствате объркани, но е важно да вземете положителното от ситуацията, за да постигнете вътрешен баланс. Новите предизвикателства са пред вас, а любовта също ще ви зареди с положителни емоции.

3. Усилията и потенциалът ви няма да останат без награда. Може да получите повишение, да намерите друга по-добра работа, да се заредите с идеи, които да доведат до подобряване на финансовото ви положение. Що се отнася до любовта и романтиката, тях ще ги има. Важно е да помислите от какво се нуждаете, какво ви се иска да промените. Рутината няма да ви донесе щастие.

ключови думи:
магични луни

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Анкета

Къде ще сте през празничните дни?
Гласувай! Резултати Архив

Хороскоп

Везни
24 септември – 23 октомври