Извънземен кораб-майка праща сонди на Земята, твърди Пентагонът

 Извънземен кораб-майка праща сонди на Земята, твърди Пентагонът

Служители на Пентагона заявиха в проектодокумент миналата седмица, че извънземни може да посещават нашата слънчева система и да пускат сонди за мисии на Земята.

Проект на изследователски доклад, съставен от Шон Къркпатрик, директор на Службата за разрешаване на аномалии във всички области на Пентагона (AARO) и Ейбрахам Льоб, председател на астрономическия отдел на Харвардския университет, беше публикуван на 7 март.

Според доклада "изкуствен междузвезден обект потенциално може да бъде кораб-майка, който освобождава много малки сонди по време на близкото си преминаване до Земята”, пише "Телеграф".

Американският конгрес натовари НАСА със задачата да намери 90% от всички обекти в близост до Земята, които са по-големи от 140 метра през 2005 г., което доведе до телескопите Pan-STARRS. На 19 октомври 2017 г. Pan-STARRS откри необичаен междузвезден обект, който по-късно беше наречен "Оумуамуа" или разузнавач на хавайски. Обектът беше с форма на пура, без кометна опашка, което накара учените да вярват, че е НЛО.

ключови думи:
Пентагонът сонди

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април