Какво значи, ако те сърби дясната ръка? А лявата?

Какво значи, ако те сърби дясната ръка? А лявата?

Ако ви сърби ръката, голямо значение има дали е лявата или дясната. Това предвещава абсолютно различни неща. Ако ви сърби дясната ръка, това е знак, че ще взимате пари, ако е лявата – това е знак, че ще изгубите пари.

Но ако активната ви ръка е лявата, то трябва да тълкувате това по напълно обратен начин. Тоест ако ви сърби лявата ръка, за левичарите това е знак, че ще получат пари, а ако ви сърби дясната – това е знак, че ще трябва да се разделите с известна сума пари.

Ако и двете ви ръце ви сърбят, това е знак, че ще получите голяма сума пари. Ако ви сърби лакътят на която и да е ръка, това означава, че ще имате сблъсък с ваш стар познат.

В момента, в който усетите, че ви сърби ръката, която предвещава получаване на пари, веднага потъркайте дланта си в дърво. По този начин ще усилите ефекта и ще получите парите по-бързо. Същият ефект се получава и ако потъркате с длан откъм долната страна на масата. Тя обаче трябва да е от дърво, в противен случай само ще изгоните късмета, свързан с пари. Ако наоколо няма дърво, използвайте какъвто и да е предмет, направен от дърво - лъжица, дръжка на нож, в която да потъркате дланта си.

Ако ви сърби пръста на която и да е ръка, това е знак, че скоро ще бъдете изненадани много неприятно или ще получите много лоши новини, уточнява Съновник.бг.

ключови думи:
поверия

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Везни
24 септември – 23 октомври