Знаете ли, че...

някои от световноизвестните знаменитости са били бездомни?
Ето кои от тях преминават през...

някои от световноизвестните знаменитости са били бездомни?

Ето кои от тях преминават през бедността, мизерията, за да достигнат до щастието и милионите. 

 

Силвестър Сталоун

 

Преди "Роки", Силвестър Сталоун е бездомен и продава кучето си за $ 50. Седмица по-късно, след като взима парите от продажбата на сценария, той откупува четириногия си любимец  обратно за $ 3000.

 

 Чарли Чаплин

Трудно е да се намери човек на тази планета, който не е чувал за Чарли Чаплин. На 14-годишна възраст Чаплин се оказва беден и сам и спи на улицата.

Малкият Чаплин е принуден да изкарва прехраната си по улиците на Лондон. След смъртта на баща му, майка му постъпва в психиатрична клиника, а на Чаплин и брат му се налага да се грижат сами за себе си.

 

Даниел Крейг

Този силен и елегантен Джеймс Бонд не винаги е бил богат и известен. В миналото си той е бил обикновен сервитьор, който от време на време спи на пейка в парка. Да бъдеш прохождащ актьор няма нищо общо с романтиката. Упорит труд, всеотдайност и силна вяра. Всичко това помага на Даниел Крейг да свързва двата края и да постигне мечтите си.

 

Холи Бери

Когато се премества в Ню Йорк, за да стане актриса (на 21-годишна възраст), Бери остава без пукната пара, а майка й решава да спре да я финансира. В интервю, Бери разказва: "Това ме научи как да се грижа за себе си и разбрах, че мога да преживея всяка ситуация, дори и ако това означава да отида в приют за малко или да живея с оскъдни средства. Превърнах се в човек, който знае, че винаги ще намери свой начин да се справи с всяка ситуация."

 

Кармен Електра

В началото на 20-те й години гаджето на Кармен Електра краде всичките й спестявания, което я оставя разорена за месеци.

 

 Актьорът Кари Грант

 

Изоставен от баща си на 10-годишна възраст и с майка в психиатрична клиника, Грант прекарва детството си в Саутхемптън, Англия, като работи каквото му попадне по доковете и спи на улицата.

 

Крис Прат

Най-известният "пазител на галактиката” не винаги е бил център на действащата вселена. Той напуска училище на 17-годишна възраст и  първата му работа е да продава билети. Две години по-късно Крис приема предложението на приятел - еднопосочен билет до Хаваите. Оказва се, че това е чудесно място Прат да започне бездомният си живот. 

Всичко, което той притежава е ван на територията на Хавай. Прат живее във вана. 

Крис е сервитьор в ресторант, докато известна актриса не го забелязва. Така започва неговият не лесен път на славата. Сбогом Хавай! Здравей Холивуд!

Това само показва, че не всяко нещастие е окончателно, нали?

Източник: Фрамар.бг

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май