Как да го направите щастлив

Как да го направите щастлив

Човек трябва да поддържа постоянно хармонията във връзката. Само ежедневните усилия в тази насока ще направят двойката ви неразделна, а любимия ви – щастлив и мил.

1841189

Нашите романтични жестове са важни за мъжете, колкото по-често ги правим, толкова по-добре. - Пригответе му нещо вкусно Докато той е на работа, изчистете вкъщи и пригответе вечеря... или поне сандвичи и чай! Днешно време в интернет ще намерите редица подробни рецепти за приятната изненада.

- Купете му нещо Нямаме предвид нещо безумно скъпо. Дори един красив и стилен ключодържател ще зарадва любимия ви, ако подаръкът е подбран с въображение и от сърце.

1841192

- Организирайте съвместна почивка Не е нужно да е скъпа и продължителна екскурзия. Дори да организирате просто един пикник в парка, този романтичен жест ще зарадва любимия ви.

- Напишете му писмо Любовно. Идеята ви се струва банална? Нищо подобно! Мъжете всъщност са достатъчно консервативни. Колкото и модерно мислещ да изглежда партньорът ви, пак ще му е приятно да прочете едно красиво писмо от вас.

- Направете нещо нестандартно Едно необичайно излизане заедно ще обогати връзката ви – идете на цирк, на зоопарк или на изложба, разходете се под дъжда, оставете колата пред вкъщи и се разтъпчете безцелно из града!

1841191
- Подкрепяйте го Мъжете също се нуждаят от морална подкрепа. Ако сте готова да му дадете разбиране, душевно спокойствие и чувство за сигурност, той ще оцени това.

- Дайте му свобода Освен от подкрепа, мъжете имат нужда и от известна лична свобода. Не го притискайте и ограничавайте, нека отиде на бира с приятели, ако иска, или пък нека си почете спокойно книга няколко часа. За него е важно да го разбирате в тези моменти.


ключови думи:
мъж щастлив

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Анкета

Къде ще сте през празничните дни?
Гласувай! Резултати Архив

Хороскоп

Везни
24 септември – 23 октомври