Ким Кардашиян след втората си бременност: фитнес и диета

Ким Кардашиян след втората си бременност: фитнес и диета

Както писахме Ким не беше сред най-примерните бременни и определено даваше лош звезден пример.

След втората трудна бременност, която Ким изкара - тя се скри от медиите, а сега работи по възвръщане на формата си. Нека разберем с какви методи тя се бори срещу най-сериозните проблеми след бременността.

Раждането

На 05.12.2015 Ким роди момче - Сейнт Уест. Тя сподели името му в социалните мрежи, както и че е тежал около 3.6 килограма. Поради някои болестни усложнения, тя е ускорила раждането, което е протекло нормално.

Оттеглянето

Медиите писаха, че Ким няма да се покаже публично преди да възвърне формата си. След раждането Ким се възстановява в къщата на майка си, заедно със съпруга и дъщеря си. Феновете й предчувстваха, че историята ще се повтори - след раждането на дъщеря си, Ким също се оттегли за 6 месеца. Завърна се в декемврийското издание на Us Weekly, в бял бански костюм и безупречно тяло.

1630713Guliver/Getty Images

Тренировките

Приближени на Ким разкриха, че този път програмата й ще е дори по-строга от предишната. Тя ще започне грижливи всекидневни тренировки заедно с личен треньор, както и 6-седмична диета.

Тайните на диетата

Самите тайни не са известни, но знаем, че личен майстор готвач ще приготвя храната й ежедневно.

Допълнителните килограми

Ким сподели, че по време на бременността си е наддала близо 27 килограма и общото й тегло в края на бременността е било около 86 кг. Освен това, тази бременност никак не й е харесала, чувствала се е "като кит" и почти е умряла заради болестни усложнения причинени от високото тегло.

Целта

Красавицата иска да свали поне 32 кг от теглото си. Това ще й помогне да достигне до около 54.5 кг, което е 4 кг под теглото й, когато се е омъжила за Kanye West.

По-тежко възстановяване

Ким наскоро сподели, че след второто раждане достигането на целта е по-трудно, но тя е твърдо решена да се справи.

Вдъхновение

Кардашиян споделя, че е чула много за хапчета от плацентата на родилката и е била доста заинтригувана от тях. Това е метод да се избегне следродилната депресия и според красавицата той работи много добре. Хапчетата се изработват от хормоните на родилката специално за нейното възстановяване. Резултатът е, че майката се чувства изключително енергична и не показва никакви признаци на депресия. Според Ким, тя не е имала нищо за губене и е решила да ги пие, за което въобще не съжалява -  с тях се чувства много добре. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Анкета

Къде ще сте през празничните дни?
Гласувай! Резултати Архив

Хороскоп

Лъв
23 юли – 23 август