Храна по кучето

Светът е пълен с чудеса и това може би е едно от тях :)
Храна по кучето

Да започнеш да слагаш храна на главата на най-добрата си четиринога приятелка. Да я снимаш. Да качиш снимките онлайн. Как сам не съм се досетил?! Знам, че разни фанатизирани защитници на животните ей сега ще наскачат да крещят "Изрод!" и "Горкичкото то!", затова бързам да разкажа подробности.

Food on my dog е фотоблог, който принадлежи на американеца Андрю Смол и служи за споменатите вече занимания, граничещи с гениалността. Тайгър е смесица между стафордширски териер и американски булдог и е просто прекрасна. Затова, че флиртува с камерата по един изключително непринуден начин, тя получава голяма част от вкусотиите, с които позира. Изключение правят случаите, в които реквизитът може да навреди на здравето й (сладкиши, крака от раци, бира и др.). Тогава тя получава награда под формата на подходящо лакомство.

Andrew J. Small

В секцията "често задавани въпроси" Андрю изтъква, че с готовност ще й предаде всичката любов, внимание, прегръдки и погалвания по коремчето, които нейните фенове й изпращат. В допълнение изтъква, че във фотографиите няма никаква фотошоп намеса. А знаете ли кое е най-якото? Че има и тениски!

Andrew J. Small

Не мога да съм сигурен за вас, но аз наистина намирам всичко това за крайно очарователно. Кажете ми, сещате ли се за нещо по-естествено и приятелско от това да снимаш любимеца си с храна на главата?

Andrew J. SmallAndrew J. SmallAndrew J. SmallAndrew J. SmallAndrew J. SmallAndrew J. SmallAndrew J. Small

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април