Ето защо тренировките за крака трябва да присъстват в нашата тренировъчна програма

Защо е толкова важно да ги тренирате?
Ето защо тренировките за крака трябва да присъстват в нашата тренировъчна програма

Още по темата

Краката - нашата основа и защо тренировките за крака трябва да присъстват в нашата тренировъчна програма?

Често пъти чувам мъже, които казват "Аз не тренирам крака!”; "Защо ми е да тренирам крака?”; "Избягвам тренировките за крака, защото моите и без това са огромни!”… както и жени,които казват, че ходят в залата, за да правят упражнения само за ръцете, тъй като краката в момента не са им приоритет.
Има една грешка,която много трениращи допускат, когато започнат да ходят във фитнеса. А тя се крие именно в решението да се даде приоритет на определени мускули, които трениращият е решил, че иска да развие, подсили, като за сметка на това игнорира останалите.

Днес ще се спра на ИЗКЛЮЧИТЕЛНАТА НЕОБХОДИМОСТ ДА ТРЕНИРАТЕ КРАКАТА си, независимо каква е целта ви.

Защо е толкова важно да тренирате краката си?
Първо, защото е супер удовлетворително! Упражненията, които товарят краката са едни от най-уникалните упражнения, които бихте могли да включите в програмата си!
Освен това долната част на тялото ви съставлява около 47%( грубо казано) от цялото ви тяло. Как така ще ходите в залата и ще тренирате само половината част от тялото си, а другата половина ще я оставите да си седи така?
Многоставните упражнения, които натоварват краката, товарят цялото тяло! Това означава, че тренирайки краката си, ще подсигурявате и доста добро натоварване и за останалите мускули.Упражненията, които товарят краката са едни от най-тежките, така да се каже, упражнения и хормоналният "отговор”, който настъпва в организма, ще благоприятства и спомага по-лесното и ефективно постигане на целите ви.
Здравите, добре развити мускули на краката и дупето са в основата на едно здраво, атлетично тяло.

ключови думи:
крака упражнения

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Анкета

Къде ще сте през празничните дни?
Гласувай! Резултати Архив

Хороскоп

Стрелец
23 ноември – 21 декември