Стопли се 2

С доза движение
Стопли се 2

Имаме голям проблем – студено ни е! Ама адски много. Да, да, знаем, че времето днес е чудесно и, че е сравнително топло за средата на декември. Но дори и оптимистичната синоптична прогноза не ни помага да се чувстваме по-добре. А пък и студеното време тепърва предстои, бърррр :(

Стоп! Ще спрем треперенето завинаги с няколко изпитани, при това – хипер забавни, тактики. Все пак тайната на всички тях е... движението. Без него животът със сигурност би бил ледена епоха и крайно скучен.

А в случай, че и при вас процесът на "охлаждане" също се намира в доста напреднал стадий, вижте как може да вдигнете градуса на телесната си температура, без използването на изкуствени източници на топлина. Само вашата ;)

Отнесени от вихъра... в кухнята

inm.comТочно така. Готвенето е страхотен метод за сгряване, няма спор. А колкото по-трудна рецепта за реализация си изберете, толкова по-добре. Режете, печете, пасирайте, варете!

Важното е да се изпотите хубавичко, а крайният резултат да е вкусен специалитет, който да похапнете с удоволствие. Изобщо не се страхувайте да експериментирате с продуктите и с подправките.

Защо не си направите суши, например? Ако пък решите да консумирате традиционния японски специалитет с крайно пикантната подправка уасаби, уверяваме ви, стоплянето ви е гарантирано.

Поканете Коледата вкъщи по-рано

Преди да украсите с гирлянди, снежинки и лампички обаче, ви препоръчваме да изчистите хубаво къщата си.

Не се съмнявайте, че чистенето е чудесна физическа дейност, която ще ви стопли за нула време. Да не говорим, че, благодарение на нея, ще изгорите не малко на брой калории.

А няма нищо по-хубаво от подреден, уютен и празничен дом. Истинско удоволствие е да се прибираш в него.

Труд и техника

Хванете стария си компютър и го "изперете" под чешмата. Добре, де, шегуваме се. Не стигайте до подобни извращения с изстрадала си машина.

Но винаги може да поправите някой развален уред вкъщи или да го почистете от насъбралата се прах, без опасност за живота му и вашия.

Просто трябва да се огледате и веднага ще намерите подходяща "жертва". Истината е, че има толкова неща за вършене, че само мисълта за поправянето им би трябвало да ви подейства сгряващо :)

В крайна сметка, изводът е, че не бива да се застоявате на едно място. Ако това е "мисия невъзможна" през работния ден, компенсирайте с повече движение след него. Движете се – в кухнята, във всекидневната, в... спалнята.

Ще сте здрави, топли и щастливи!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май