Край! На заплетените краища в косата

Разплетете ги от раз с ей тази зелена маска
Край! На заплетените краища в косата

Срещате ли неимоверни трудности да прекарате гребен през гривата си напоследък? Ако е така, хайде, спокойно! Явно косата ви има спешна нужда от допълнителна грижа и най-вече – от разплитане на ужасно заплетеното в нея :) Убедени сме, че никак не ви се иска да приличате на птиче гнездо в главата. Затова още сега ще ви приканим да си спретнете натурална маска с чудно разплитащо действие. За да си приготвите въпросния полезен продукт, ще ви трябват само:

  • 1 авокадо, без костилката
  • 2 супени лъжици яйчен белтък
  • 3 супени лъжици зехтин

Начинът на приготвяне съвсем не е сложен. За да пристъпите моментално към действие, трябва най-напред да намачкате внимателно авокадото. Препоръчително е да извършите въпросната процедура с помощта на кухненски робот. Защото ако тропическият плод не се разбие добре, има опасност в гривата ви, при нанасяне, да останат зелени буцички, които сами по себе си са дяволски трудни са измиване, вярвайте ни. След като сте напълно сигурни, че авокадото е докарано до състояние на идеално гладка консистенция, изсипете при него белтъка и зехтина. Разбъркайте енергично до получаване на еднородна текстура.

С получения зелен миш-маш намажете отделни секции от гривата, съсредоточвайки се преди всичко върху краищата. После съберете любимата си коса и я скрийте под шапка за баня. Престойте с маската поне 30 минути или малко повече. След това шампонирайте и измийте по начина, по който сте свикнали.

Би трябвало процедурата да окаже положителен ефект върху разресването, а ако я повтаряте от време на време бихте могли да се отървете трайно от заплитанията в гривата.

Предупреждаваме, че маската не е подходяща за коси, склонни към омазняване и по-скоро ще ви свърши работа, в случай, че имате проблем с липсата на влага.

Ами, надяваме се да сме дали оптимално решение на проблема ви. А ако сте доволни (или недоволни) от резултата, ще се радваме да споделите. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май