Каква си в любовта?

Каква си в любовта?

Какъв тип си?

Романтичка – обичаш да сте влюбена.Любовта от пръв поглед не ти е чужда и това често те разочарова, тъй като хората се променят. Ако не искаш да загубш тръпката, не губи оригиналността си и авантюристичната си страна. Планирай пътувания, романтични срещи, изненади. Не бързай да се отказваш, вложи усилия във връзката си. Ако не се получи, значи не е било писано да стане!

Взискателна – имаш високи критерии и не обичаш да ги променяш. Склонна си да притискаш партньора си да се променя, за да достигне твоите стандарти. Препоръката на специалистите е да изхвърлиш въображаемия си лист с изисквания и да започнеш да се радваш на живота. Компромисите са част от всяка щастлива връзка, дори и да отказваш да го признаеш. Ако изпуснеш подходящия човек заради някакъв дребен недостатък, ще съжаляваш.

Обсебваща – искаш да си постоянно заедно с партньора си. Направо го задушаваш с присъствието си, с обажданията, мейлите и съобщенията си. Постоянно се притесняваш за връзката си и търсиш проблеми там, където не съществуват. Оставеи партньора си да диша. Ако не можеи да се справиш сама, потърси помощ, тъй като може да има по-сериозна причина за твоята несигурност.

Даваща – помисли дали не даваш повече, отколкото получаваш. В един момент може да осъзнаеш, че връзката е еднопосочна и влагаш усилия за човек, който вече не е влюбен в теб, но ти не го забелязваш, защото се стараеш за двама и постоянно посрещаш нуждите на партньора си в замяна на нищо. Важно е да имаш и свой живот. Отношенията с човека до теб не са всичко, трябва да имаш свои приятели, свои хобита и занимания. Да поставяш себе си преди останалите.

Закачлива – обичаш ухажването. Не си против дългосрочните връзки, но очите ти обичат да оглеждат и други варианти. Специалистите препоръчват на тези, които искат да запазят отношенията си с човека до тях, да се постараят да избягват аферите. Не се поддавай на изкушения, колкото й да ти се иска. Вместо да търсиш адреналин извън връзката си, защо не опиташ нови неща – танци, спортове и др.?

Приятелка – любовта те дебне от доста време. Мислиш си, че с него/нея сте само приятели, но всъщност прекарвате доста време заедно, имате общи интереси и познати. Изведнъж осъзнаваш, че май има нещо повече от приятелство. Такива връзки са спокойни, но силни. Не оставяй обаче платоничните чувства да надделеят над страстта. Организирайте си романтични преживявания с повод и без повод. Някоя и друга изненадваща страстна целувка също няма да навреди.


Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Анкета

Къде ще сте през празничните дни?
Гласувай! Резултати Архив

Хороскоп

Рак
22 юни – 22 юли