Изгладете бръчките с домашни процедури

С кремчета, които вие ще си приготвите, a не с ютията!
Изгладете бръчките с домашни процедури

Ежедневието ви мачка и сбръчква? Ами, опънете му се и го давайте по-гладко, по-спокойно, по-домашно. Е, понякога гънките са чаровни и леко небрежни, но ако не обичате да ходите измачкани, пробвайте да им обърнете внимание подомашному. Така едновременно ще се поглезите, ще се отпуснете и ще се изгладите. Последното няма да остане отведнъж, разбира се. В грижите за красотата се изисква постоянство и търпение. Затова да се заемем търпеливо с домашния козметичен салон.

Първото кремче, което можете да си сътворите, е на базата на кокосовото масло и/или масло от ши. Най-подходящи са от маслата, защото не са течни (освен ако не се държат на топло) и видът им е по-наподобяващ вида на крем. Обаче, при направата трябва да са разтопени, за да се смесят с другите ценни съставки. А те са етерично розово масло и етерично масло от бор. Съотношенията са 1 с. л. кокосово масло/масло от ши:6 капки розово масло:2 капки борово масло. И... сте готови за първата домашна процедура, която можете да наречете... както желаете.

Второто кремче ще е с индийско орехче. Тук можете да използвате за база лек детски крем. Към 1 с. л. от него прибавете 5-6 капки етерично масло от индийско орехче и 3 капки масло от сандалово дърво. Е, и втората заглаждаща процедура може да започне.

Не забравяйте и за спокойствието и търпението. Но ако сте нетърпеливи да видите още полезни и красиви съвети, направете го тук.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Анкета

Къде ще сте през празничните дни?
Гласувай! Резултати Архив

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май