Шик каска

Не можете да й устоите
Шик каска

Признаваме си, че доскоро каската въобще не се причисляваше към любимата ни екипировка за колоездене.

Но сигурността повеляваше да я носим отвреме-навреме – в планината, например. Който е падал с колело някога, знае, че вероятността от контузии е доста голяма.

Когато видяхме Yakkay обаче, предпочитанията ни коренно се промениха. Защото тези каски са просто невероятни!

А това, което ги отличава от всички други, е възможността да се превръщат в... обикновена шапка. Визуалната илюзия е резултат от лесното сглобяване на две части: основата е каската, а шапката се слага хитро отгоре. Така екипировката се превръща в стилен аксесоар за глава.

В същото време ремъците са изработени от неръждаема стомана, не създават никакво чувство за дискомфорт и могат да се махат, когато не са нужни.

Yakkay вървят в комплект с няколко залепящи се дунапренови кръгчета. Те могат да се слагат във вътрешността на каската и позволяват между тях да циркулира повече въздух. Така се предотвратява неприятното изпотяване на главата и последната се охлажда за нула време.

Разбира се, покритието на каската-шапка е лишено от дупки. С две думи: екипировката ще ви свърши работа и в дъждовно време.

Yakkay съществува в няколко размера: малък (53-55 сантиметра), среден (55-57 сантиметра) и голям (57-59 сантиметра). И разбира се – в невероятна палитра от разцветки, която може да разгледате в галерията.



Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май