Уникалната каравана Opera

Какво ще кажете за малко лукс в пустошта? :)
Уникалната каравана Opera

Няма да ви лъжем, че от малки обичаме да спим по палатки, както и да извършваме разнообразни бой-скаутски дейности. Ако и на вас ви допада идеята за къмпинг, луксозната каравана Opera може да се окаже перфектното решение за авантюристичните ви намерения. Още повече - ако определяте себе си като градски номади.

Интересното е, че проектът на белгийския архитект Аксел Ентховен на външен вид много прилича на световноизвестната опера в австралийския град Сидни. Вече се досещате, че това никак не е случайно. Дизайнерът определено е решил да разчупи облика на караваните за извънградски отдих, а нестандартните му хрумвания изобщо не спират до тук.

Уникалната къща на колела е с висока функционалност, ергономичност и разбира се, надеждност. Основно направена от стомана, дърво и естествена кожа, караваната се разпъва само за 5 минути и се трансформира в просторно помещение с размери 7х3 и височина 3,5 метра.

Всъщност, ваканционният дом е оригинален хибрид между каравана, палатка, автоприцеп и къмпинг и ще ви осигури един истински оазис от удобства сред дивата природа.

Удоволствията, на които може да се насладите вътре, не са малко: легла с електрически механизъм, керамична тоалетна, топла и студена вода, хладилник, LED осветление, барбекю, винен шкаф, климатик, еспресо машина и дори малка тикова веранда. 

Скъпи пътешественици, ако симпатичната каравана ви е харесала, може да се сдобиете с нея само за скромните 30 000 евро.

Засега ние само ще помечтаем! Вие обаче надникнете в галерията, току-виж сте събрали смелост... :)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май