В банята съм!

Цветни и забавни аксесоари, уау!
В банята съм!

Банята е вълнуващо място. Но и такова, на което човек намира спокойствие и истински му се наслаждава. Преоткрива себе си и се пречиства. В този смисъл, това твърде лично пространство не бива да се превръща в пит-стоп от ежедневното ви състезание с живота.

Когато, обаче, идеята да пригодите собственото си чил аут кътче в луксозен спа център, изглежда доста далечна, развихрете въображението си. Има хиляди начини да разнообразите обстановката и да съживите атмосферата. Живи, наситени цветове, свежи растения, произведения на изкуството, интересни дизайнерски елементи и много, много други. Всички те биха могли да работят във ваша полза, стига да поискате.

Арт завеса

Сутрин е, будилникът звъни. С елегантна походка ала "лунна стъпка", се устремявате към свещеното място, надявайки се студеният душ, който ще ви облее всеки момент, да ви отрезви. Това обаче не винаги дава резултат, нали така?

Ами, заложете на нещо по-забавно тогава. Тази арт завеса може да се окаже перфектното средство против съненост. Повярвайте ни, ще ококорите очи още от прага на банята.

Върху нея са разпределени 40 прозрачни джобчета, които позволяват да пъхате в тях почти всичко: от снимки до пощенски картички. Завесата е изработена от синтетичен материал, а накрая завършва с метални куки за закрепване. Според нас, внася известна доза настроение в помещението и определено си заслужава двадесет и петте британски лири. А най-хубавото е, че има доставки до България и можете да я поръчате от тук.

За животните с любов

Няколко минути по-късно вече се намирате под душа (зад завесата). О, не, фризурата ви! На път е съвсем да загуби форма... Какво бихте могли да направите?

Снабдявате се със закачливи, триизмерни шапки за баня със животински облик. Пъстра жабка, миловиден хипопотам или ококорен бухал? Зависи на какво животно се оприличавате ;)

Можете да поръчате от няколко сайта, но нашите предложения са от тук и от тук.

Urban Outfitters

Мокри бележки

Велики мислители, имаме нещо и за вас. Водоустойчивите листчета са създадени, за да приютят всяка ваша мисъл, родила се спонтанно под капчиците вода. Революционният вид бележки са задължителен аксесоар за всяка баня, смятаме ние... Можете да поръчате тук, директно от американския производител.

My Aqua Notes

АйРобот

Малките роботчета са супер сладурски джаджи, които ще ви служат предано до края на съществуването си... в банята. Ръчичките им са конструирани под формата на държачи, които се прикрепят към тялото на робота и съответно, към стената. Хванат ли, не пускат! Най-често четки за зъби, самобръсначки, писалки и други подобни. Ако този аксесоар ви допада, можете да си го набавите от тук за около 6 щатски долара.

Holy Cool

Ох, прането...

Може би тези симпатични текстилни торби за пране ще ви накарат да пускате автоматичното устройство, наречено пералня, малко по-често, а? Разчупени и провокативни надписи, наситени цветове, преносими – такъв е кошът за пране на съвременните хора. С лек бунтарски привкус, разбира се. Ще ги откриете отново в тук.

Urban Outfitters

Приятната атмосфера, придружена от свежи и красиви детайли, е особено важна за цялостното усещане, което получавате в банята.

От вас зависи как ще се погрижите за собствените си мокри кътчета, за да ги направите по-хармонични и уютни :)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Коментари 1
Подреди по: Най-нови
Най-стари

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май