Сексът насън сбъдва мечти

Сексът насън сбъдва мечти

Сънищата са непредвидими – появяват се, когато си пожелаят, и "прожектират" в главите ни всевъзможни ситуации, включително и еротични.

Всъщност секссънищата са сред най-честите, които сънуваме. За какво трябва да сте готови, ако сънувате, че правите секс.

Близост

Според теорията, известна като Мечтата на Густав Милър - ако интимната близост ви носи удоволствие в съня, то няма да имате проблеми в реалния живот. Ако сексуалният контакт в съня ви остави с лоши чувства, тогава трябва да мислите за моралния и етичния аспект на вашата връзка.

Според теорията на сексуалните сънища на Фройд този източник на интимността не се нуждае от символична интерпретация. По правило сексът в съня е характерен за пубертета, както и за времена на продължително въздържание. Такава визия може да бъде отражение на съжалението за загубени възможности и неизпълнено желание да се влезе в близка връзка с този или онзи човек.

Да правиш секс в съня си според "Съвременна книга мечта" означава, че в реалния живот сме силно привлечени от даден субект. Ако виждате такива сънища редовно, тогава трябва да помислите за връзката с партньора си, гласи теорията.

Според средновековна книга за сънищата: ако мечтаете за интимност със съпруга, тогава ви очакват разнообразни благоприятни събития. Като правило те ще бъдат свързани със семейния живот.

Ориенталската "Книга на мечтите", в която се наслаждавате на интимност, пророкува тъга и безпокойство. Ако сексът в съня е скучен и не ви даде очакваното удовлетворение, тогава вие противно на очакваното трябва да се готвите за всякакви радости.

Безпокойство

Интимната интерпретация на сънищата, в която сексът играе основна роля, е най-пълна в тази колекция. Авторите на източника много внимателно описват различните възможни ситуации и дават смисъл.

Виртуален секс отразява фалшивата поява на ситуацията. Ето защо виртуалният секс в съня подсказва, че сме сгрешили относно реалното състояние на нещата и отношението на хората около нас. Ако сънувате секс на обществено място - такъв секс в съня отразява желанието ви да "развявате" чувствата и мислите си. Може би причината за това е липсата на мъдрост, която подсъзнателно искате да компенсирате за съвета или препоръката от външен човек, смятат сексолози.

Ако сънувате секс с известна личност - подобна мечта може да бъде отражение на желанието ви да се присъедините към чуждата слава. За един млад човек такава мечта още може да символизира възможността да получи патронажа на влиятелен човек, който ще помогне бързо да се изкачи по социалната стълба и да направи голяма кариера.

 

 

*Източник: Васка Игнатова

ключови думи:
секс

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Везни
24 септември – 23 октомври