Йога за забременяване

Йога за забременяване

Когато сте решили, че момента за зачеване е дошъл, то от най-голямо значение са физическото и психическо  здраве. Именно тях можете да получите чрез йога. Не е от значение дали до момента сте се докосвали до тази практика – има редица курсове, в които ще преоткриете себе си.

1796711

Йогата е много повече от просто разтягане и добра физическа форма. Позите, които се практикуват в нея пренастройват телата ни и ги лекуват. Те карат духът, мислите и енергията да се движат по-надълбоко и да се слеят.

Техниките за дишане се усъвършенстват и стават по-мощни, което от своя страна променя нагласите ни или да се научим да медитираме. Йогата се практикува с цел да се достигне вътрешен мир и яснота.

Когато стигнете до идеята за зачеване, основен елемент, който присъства в живота ви, е стресът. Точно в този момент обаче той трябва да се избягва, тъй като е в противовес с появата на нов живот.

Практикуването на йога би помогнало стресът, който се складира и съдържа в телата ни, да се минимализира, и в крайна сметка - да бъде отстранен. Правилното дишане помага на тялото да се зареди с прана – жизнена енергия, по-гостоприемна за нов живот.

По-голямата част от хората се нуждаят средно от 7-8 часа  сън на денонощие. В подобен момент от живота си обаче повечето жени не могат да покрият този лимит.

1796712

Те често лягат с тревожни мисли спрямо това, което им предстои и не заспиват часове наред. Йогата от своя страна може да помогне човек да се отпусне преди лягане, като премахне натрупаната тревожност.

1796713

ключови думи:
забременяване йога

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Анкета

Къде ще сте през празничните дни?
Гласувай! Резултати Архив

Хороскоп

Козирог
22 декември – 20 януари