Още 3 известни дупета в клинчета

Преценете сами дали са секси или не
Още 3 известни дупета в клинчета

Клинът изживява златните си времена в модата, няма майтап. Особено покрай бума на туниките, с които той безпроблемно може да се съчетае. Къс, дълъг, ежедневен, "официален", цветен, "безцветен", няма значение! Факт е, че е завзел гардероба на съвременната жена и няма намерение скоро да слиза от пиедестала.

Нещо повече, напоследък редица звездни дами предпочитат да носят легингс не само в тренировката, но и в ежедневието си. Изглежда холивудските мацки харесват начина, по който долната дреха подчертава и "стяга" дупетата им, о, да!

Вече ви показахме няколко известни красавици в клинчета, ето ви следващата порция:

София Вергара

Въпреки че мрази тренировките, невероятната Вергара не оставя фигурата си без надзор. Ето защо актрисата изглежда ослепително, в тип-топ форма, дори и на 40. И, да, спокойно може да носи дрехи, прилепнали по тялото. Очевидно София смята клина за едно от най-удобните облекла по време на дълго пътуване. И има защо.

983378Hollywood Tuna

Емили Блънт

Британската актриса си ни е фитнес пример за подражание открай време, затова няма много-много какво още да кажем за нея. Емили изглежда супер в легингс (дупето ѝ също), макар че предпочитаме повече да я виждаме във вечерна рокля. 

983372Hollywood Tuna

Кейти Пери

Кейти е пич, в добрия смисъл на думата :) Харесваме я като жена, обожаваме музиката ѝ и определено ни радва, когато е облечена с тесни спортни дрехи.

983374

Звездният прах не ви стига? Тогава заповядайте във фейсбук, там го произвеждаме по по много и ще ви дадем допълнително, ако желаете. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Анкета

Къде ще сте през празничните дни?
Гласувай! Резултати Архив

Хороскоп

Стрелец
23 ноември – 21 декември