Джукести и безпардонни: Мрежата разсипа участничките в „Ергенът”

Джукести и безпардонни: Мрежата разсипа участничките в „Ергенът”

След като "Ергенът” стартира, това се оказа най-коментираното риалити заради участничките, които според потребителите са "нагли, джукести, безпардонни” и още доста негативни определения. Коментиращите споделят, че са потресени от "образа на българската жена”, който се вае в шоуто.

В момента вездесъщият Фейсбук се е разделил на следните групировки: 1) такива, дето се гъбаркат с "Ергенът", 2) такива, дето се сърдят на ония, които се гъбаркат с "Ергенът", 3) такива, дето се възмущават на тия, дето са гледали "Ергенът", 4) такива, за които това е поредната възможност да обявят, че не гледат телевизия, Има известно препокриване между 3) и 4), но не е пълно.

Кандидатките за слава и за сърцето на съмнително ергенстващия Виктор Стоянов отнасят доста подигравки. Ето част от коментарите, събрани от Фейсбук и Туитър:

След като видя участничките, ергенът се върна при майка си.

Гледах "Ергенът" и си мислех, че не е никак лошо да си сам.

Директно ви спестявам един сезон гледане – накрая Ергенът ще си е пак ерген. Дай Боже.

Ергенът ще си тръгне с Наум Шопов.

Гледайте "Ергенът" и ще разберете защо има толкова ергени

Мисля, че новото риалити " Ергенът" след първи епизод ще е "Ергенът Беглец"

След като изгледах първи епизод на "Ергенът" разбрах защо са хиляди мъжете у нас, които предпочитат да са с други мъже.

От екипа на "Ергенът" съобщават, че след излъчването на първият епизод, предаването ще се казва "Завалията".

Продукцията "Ергенът" е финансирана по Програмата за развитие на селските райони.

Като ме питат защо не съм женен вече ще пращам линк на първа серия на Ергенът!

След като видя всички жени, Ергенът се прибра при мама

Гледайки повечето от участничките, малко се притеснявам Ергенът да не приключи като ЕрГеят.

Това "Ергенът" нещо като пазар за булки ли е?

Спрете да обиждате момичетата от "Ергенът", една от тях е чичо на моя позната

Единственото логично е "Ергенът" да се превърне скоро в "Беглецът".

"Ергенът" е провал на родната козметична и пластична индустрия....

След "Ергенът" повечето мъже си оцениха жените

 "Ако участничките олицетворяват българската жена в 21-ви век, то тежко ни горко."

"Който иска да не губи разсъдъка си - да не гледа никога "Ергенът”!”

"Никога повече няма да си пусна телевизора!”

"След като eргенът видя всички мераклийки, той си тръгна с един от операторите на продукцията”

"Почти всички участнички са със сериозни психически отклонения, нуждаят се от спешна терапия възможно най-скоро!”

"Не знам дали участничките ще счупят сърцето на ергена, но ако има тъпомер, то определено ще е на сол!"

Една от най-одумваните участнички е 28-годишната Габриела от Сливница. Тя е дизайнер и представи себе си като меркантилна, като според нея това трябва да е главното изискване за всяка уважаваща себе си жена. Потребителите са на мнение, че Габриела е представител на 90% от извадката на българската жена в 21-ви век, което естествено е силно преувеличено. Една от изцепките на вечерта беше породена именно от нея, след твърдението й, че значението на АЕЦ е "Авио електро централа". Разбира се, отзвукът от коментари в социалните мрежи не закъсня.

Потребителите я сравниха със Сит ленивеца, който е герой от анимацията "Ледена епоха". Не знаем дали визуално  я оприличават с него или поведението й напомня за комедийния образ от детското филмче.

"Хем е смешно, хем е тъжно...Наблюденията ми над Габриела, наистина ме карат да се замисля дали да не мина на другия бряг", пише потребител от мъжки пол.

"Нагла, джукеста и безпардонна, чисто олицетворение на българската жена в 21-век", са само част от коментарите, които се изсипаха по адрес на дизайнерката.

Дамата, която получи положителен отзвук в мрежите и роза от Виктор, е Деница Дешкова, която работи като мениджър в АЕЦ. Освен интереса на Виктор, тя спечели и одобрението на зрителите, които смятат, че е смирена, интелигентна и истинска на фона на останалите участнички, които демонстрират самочувствие и пошлост.

Според много хора пък, формата е огледало на самата реалност в държавата ни и намират за странно негативната вълна от коментари на потребителите относно участничките, а заключението ни от видяното снощи е най-добре "Ергенът” да си остане ерген.

Бившият на Черната Златка взриви социалните мрежи с коментара си за участничките

Фитнес инструкторът Кирил Танев, който от години работи за развитието на собствения си бранд, но придоби национална популярност покрай Златна Димитрова - Черната Златка, публикува любопитен коментар в социалните мрежи, свързан с най-одумваното тв шоу - "Ергенът", което в последните два дни разбуни България.

Ето какво мисли известният бургазлия за предаването:

И аз не зная защо толкова се учудвате на това, което показаха в "Ергенът" и всичко това предизвика такава вълна от възмущение..

Първо тези дами са навсякъде около нас, те не са някаква новост или нещо не вижадано, където и да се огледаш е пълно от тях...

Второ как да очакваме в такова предаване да се появят млади, умни, уважаващи себе си жени, за да търсят любовта - просто няма как са се случи.

Трето - тези момичете съвсем не описват пропорционално обществото. Има наистина много стойностни, умни жени в България, но те първо няма да участват в това предаване, второ няма да са интересни за такъв формат.

Телевизията е бизнес, а бизнеса има нужда от пари, тези пари идват в случая от реклама, която идва от зрителския интерес.

И ако бяха вкарали хипотетично 20 умни и интелигентни жени (което няма как да сe случи) шоу нямаше да стане.....

Вкарваш прости хора и гледаш сеир - българинът за това умира.Да се присмива на някого и т.нат. Добър ход на бТВ, ако продуцентите и психолозите успеят да ги провокират към скандали ще е още по-успешен формат. Това е истината - даваш това, което се търси! Нито едно от стойностните интервюта и предавания със строхотни хора, успели и интелигентни не е предизвикало такъв интерес и толкова коментари в социалните мрежи. А повярвайте ми има доста такива в ефира....

 

 

ключови думи:
Ергенът

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Дева
24 август – 23 септември