Даника Патрик втрещи обществото с анаболна физика

Най-успешната жена автомобилен пилот е неузнаваема
Даника Патрик втрещи обществото с анаболна физика

Наричат я най-успешната жена в историята на автомобилните състезания. Родена на 25 март 1982 година, Даника Патрик слага начало на спортната си кариера само 10 години по-късно като участник в картинг състезания. През 1996 година печели първенството на Yamaha с 39 победи от общо 49 старта. През 1997 е победителка в Yamaha Light.

В състезанията от Индикар дебютира през 2005 година, а през 2009 година става първата жена-победител в "най-великото състезание в автомобилните спортове" Инди 500, печелейки трето място.

Годината е 2013, а Даника Патрик е шокиращо неузнаваема. Била е забелязана по улиците на Лос Анджелис вчера в компания и вид, по-присъщи на някой мъж културист, отколкото на жена автомобилен пилот.

За щастие разбираме, че това се случва по време на снимки за видеоклип, а напомпаният й имидж се дължи на специален костюм. Видеото е част от кампания на фирмата за интернет домейни Go Daddy и ще бъде излъчено в най-престижното време за реклами - финалът на сезона в Националната футболна лига на САЩ (по-известен като Super Bowl) през февруари 2014 година.

Даника участва в Super Bowl рекламите на спонсора си Go Daddy в няколко поредни години, като по традиция сюжетът им и нейната роля в тях са натоварени с доста сексуален подтекст. Не смеем да мислим каква ще е историята, която ни очаква в новото видео, затова ще се утешим с три клипа, които разкриват истинската, доста по-елегантна физика на 31-годишната жена.

ключови думи:
Go Daddy Super Bowl Даника Патрик

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май