Търпеливо и енергоспестовно готвене в торба

Какво повече можете да желаете?
Търпеливо и енергоспестовно готвене в торба

Ако сте си написали кулинарното домашно, няма начин да не сте чували поне веднъж за електрическите уреди за бавно готвене, известни още като слоу кукъри. Същите се славят с един куп предимства, като започнем от това, че в тях можете да накарате дори и старите си туристически обувки да се топят в устата и приключим с факта, че са лесни за употреба и не изискват грам внимание по време на процеса.... който може да трае между 4 и 8 часа. Да, този тип готвене не е от сега за след малко и изисква известно планиране, но пък за всеки влак си има пътници, а този определено е от модерните.

Сега обаче на фронта на бавното готвене се появи още едно ново двайсет – Wonderbag, Чудната торба обещава, че не само ще сготви бавно, но ще го направи без каквото и да било електричество. С изключение на това, което ви е нужно, за да докарате манджата си до температура на кипене. След това схемата е интуитивна – грабвате тенджерката и я пъхате в торбичката, която ще й осигури необходимата термоизолация до момента, когато всичко вътре ще е толкова готово за ядене, че само ще скача в устата ви.884410Wonderbag

Аз лично си го представям като перфектния аксесоар за онези моменти на глад, в които нямате нищо повече от един съд и един газов котлон. Кой каза "къмпинг"? Елате да ви прегърна!

Още привидно смислени неща от нас можете да получавате редовно, ако харесате страницата ни в оня слабопопулярен социален сайт, който никой не използва в работно време.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Риби
20 февруари – 20 март