Френска рецепта за справяне с хронична болка

Френска рецепта за справяне с хронична болка

Рецептата е много простичка, но за сметка на това - ефективна. Подходяща е за всеки, който страда от хронични болки. Нужно е да се смесят нерафинирано растително масло (например зехтин, а може и слънчогледово масло) и морска сол. Запознати твърдят, че след това ще забравите какво значи живот с постоянна болка.

Смесете в стъклен буркан 10 супени лъжици сол и 20 супени лъжици  зехтин. Затворете буркана с капачка и поставете на сухо място за няколко дни, за да може солта и маслото да се размесят по естествен начин.

След като е готово лекарството, всяка сутрин втривайте с меки кръгови движения по малко количество от тази смес на мястото, където е съсредоточена болката.

Процедурата трябва да продължи 3 минути първият път и по 2 минути всеки  следващ път, докато не забележите, че болката вече я няма.

Когато приключите такъв масаж, изтрийте кожата на тялото с влажна кърпа. Имайте предвид, че процедурата може да предизвика сухота и раздразнение на кожата, затова използвайте овлажняващ крем. 

На 10-я ден ще забележите:

• подобряване системата на кръвообращение;

• мускулите ще започнат да се възстановяват значително по-бързо;

• костната ви система ще укрепне;

• ще се подобри зрението ви;

• в тялото ще останат по-малко токсини, ще се нормализира обмяната на веществата;

• можете да излекувате остеохондроза, без странични ефекти.

По време на такъв мек масаж може да усетите сънливост или леко замайване, но това скоро ще отмине. 

Запомнете! Вие си помагате не само за момента, но така забавяте процеса на стареене на гръбначния стълб. Ако имате проблеми с гърба, тази рецепта е истинско спасение за вас. 

Яна Бояджиева, zdrave.to

ключови думи:
болка масаж

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април