Тайната на Чарлийз Терон за плосък корем

Красавицата залага на фибри и зелено
Тайната на Чарлийз Терон за плосък корем

Често квалифицират Чарлийз Терон като "божествено красива". И изобщо не става въпрос просто за някакви специфични черти на лицето или чаровна усмивка. Терон е просто като изваяна фигура (като каквато, между другото, са я представяли по разни фотосесии).

Красотата е нещо комплексно, но понякога не е лошо да поназвайваме една или друга тайна на онези, по който всички се прекланят. Затова решихме да ви представим и малкия трик на Чарлийз за стройна фигура и плосък корем.

Той се заключава в това, че актрисата е изключила от менюто си всички воднисти плодове и зеленчуци, които уж са полезни, ала водят до подуване на стомаха. Предстои ли й важно събитие, Чарлийз дори не си и помисля да хапне диня, пъпеш, череши или грозде.

Също така, напълно забранени са провокатори на стомашни газове като карфиол и броколи. Не се препоръчват също и ябълки, лук и круши. На тяхно място обаче красавица пълни чинията си със зелен боб (забележете – зелен) и аспержи. Според нейните диетолози те са богат източник на фибри, които ще утолят глада и в същото време, ще пречистят всичко, натрупано по червата, което често кара човек да се чувства и изглежда като бременен.

ключови думи:
диети Чарлийз Терон

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май