На диета съм. Разбери ме!

Или поне опитай...
На диета съм. Разбери ме!

Случвало ли ви се е да присъствате на рожден ден и да не хапнете от голямата, вкусна и искрено изкушаваща торта на рожденика? На нас - да!

Правим тази саможертва най-често в името на хранителния си режим. Така да се каже, не е откровена проява на липса на възпитание или късогледство :) Истината е, че се стараем да чийтваме в супер редки случаи, а приятните поводи за празнуване бързо изчерпват допустимия лимит от изключения в диетата.

Иначе цялата работа изглежда доста забавна отстрани:

Съзнателният отказ да опитаме супер кейка, приготвен с много любов и кулинарно въображение от домакина, обикновено причинява куплет от мърморения и иронични подмятания от страна на приятелите ни.

"Айде стига глупости! Отпусни му края. Хапни едно парче!"

Повярвайте, никак не е лесно да се устои на шоколадовата им пропаганда. Ако и вас ви притискат по същия начин, ето един полезен съвет:

Повтаряйте си, че грижата за здравето и логично – за фигурата, е най-важна. В същото време не забравяйте наистина да му отпускате края, когато прецените, че има нужда. 

А на "шоко" гаднярите можем да кажем само: разберете ни! Всеки човек има право на избор, нали? Ако нашият е да пропуснем надяждането с торта, вие би трябвало (като добри приятели) да ни разберете.

Опитайте поне :)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май