Дженифър Анистън е булката йогин

Актрисата набляга на йога, за да лекува предбрачната треска
Дженифър Анистън е булката йогин

Признаваме си, че съвсем бяхме изгубили надежда, че някога ще видим Дженифър Анистън в ролята на булка. Май и актрисата бе изгубила надежда :) В крайна сметка обаче, звездната мацка се осъзна и със сетни сили си намери кандидат за съпруг. Чаровният актьор и сценарист Джъстин Теру поиска ръката на Джен и съвсем скоро двамата ще минат под венчилото, както си му е редът.

917459justjared

В свои интервюта Анистън споделя, че страшно се вълнува от предстоящата сватба. А според редица източници, за да се справи със стреса покрай многобройните си ангажименти, през последно време мадамата наблягала на редовни тренировки по йога.

Естествено, актрисата практикува заедно с личния си инструктор Манди Ингбър. Припомняме, че Манди и Дженифър са неразделни приятелки в живота и се подкрепят взаимно в добро и лошо.

917460Guliver/Getty Images

Самата Анистън признава, че заниманията на фитнес шалтето са жизнено важни за нея в настоящия момент от живота ѝ, когато се намира под непрекъснато напрежение. Затова гледа да си ги причинява редовно.

Е, щом ѝ помагат, нека си ги причинява! Като тръгнем да се женим, ще видим какво е :) Засега сме свободни птички, така че побързайте да ни станете приятели във фейсбук. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май