Гъби с домати и лук на фурна

Гъби с домати и лук на фурна

Необходими продукти:


1-2 глави лук
400 г гъби
2-3 домата
1-2 с.л. масло
галета за поръсване
сол


Начин на приготвяне:

* Задушете в малко мазнина и вода дребно нарязаните лук и гъби.
* В намазнена тава наредете част от нарязаните на филийки домати.
* Покрийте ги с гъбено-лучената смес, отгоре сложете пак домати и завършете с гъбената смес.
* Поръсете ястието с галета и сол на вкус и го залейте с разтопеното масло.
* Запечете го във фурната за около 10-15 мин.

ключови думи:
гъби домати ядене

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Анкета

Къде ще сте през празничните дни?
Гласувай! Резултати Архив

Хороскоп

Скорпион
24 октомври – 22 ноември