Вкусни хранителни комбинации за наистина яка тренировка

Заредете с "гориво" и тогава ни покажете какво можете
Вкусни хранителни комбинации за наистина яка тренировка

Да си признаем честно, не сме привърженици на тренирането на празен стомах. Казвали сме ви защо, няма да се повтаряме. Затова преди сесия вероятно ще ни засечете в кухнята да си приготвяме някоя от следните засищащи и адски вкусни комбинации:

Овесена закуска с плодове, най-често - с банан. Всъщност, нея си я спретваме още от вечерта, защото, знаете, овесените ядки се нуждаят от специално внимание :)  

Кисело мляко, отново с плодове. Иде реч за едно хипер лесно за забъркване хапване, подходящо за всеки момент от фитнес деня.

1168834Thinkstock/GuliverТвърдо сварени яйца върху препечена филийка. Един вид: солидна доза протеин, нарязана на кръгчета и овкусена с малко сол и черен (може и червен) пипер. Повярвайте, не ви трябва друг начален талсък в тренирането, този ще ви е достатъчен.

Мед, бадемово масло, ябълка и още нещо. Осъществяването на този микс също е елементарно. Комбинирайте 1 банан, 1 мерителна лъжичка протеин на прах (по избор), 1супена лъжица какао на прах, 1 супена лъжица бадемово масло в подходяща купа. Отгоре разпръснете щедро няколко резенчета ябълка. Това е. Изглежда скромно като количество, но ще ви стигне да преминете през цялата сесия с високо вдигната глава.

Енергиен десерт, ама домашната му алтернатива, с чиято рецепта вече сме ви запознавали, помните, нали?

И накрая: микс от сурови ядки и сушени плодове. Би било добра идея тук също да се действа по домашному, защото "магазинските" алтернативи често съдържат в пакета неща, които не биха ви се сторили лицеприятни. Пробвайте да изсушите малко плодове сами, счукайте орехчета, лешници и т.н.

Та, съветът ни е и вие да си осигурите "гориво" под някоя от изброените форми, а след това... беж да ви няма към залата. 

ключови думи:
тренировка храна

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Риби
20 февруари – 20 март