Спортувай с Кристен Бел

В Туитър...
Спортувай с Кристен Бел

Вече имахме възможността в два поредни материала (тук и тук) да ви разкажем подробно за здравословните навици на сладката американска актриса Кристен Бел. Но, да, продължаваме да следим Кристен изкъсо, защото искрено я харесваме.

Разбира се, русото миньонче не спира да ни изненадва. Като оставим настрана кино изявите ѝ, Бел се занимава и с куп други неща. А съвсем скоро се превърна и в нещо като виртуален вдъхновител за спортни постижения...

Ето по какъв начин:

През май актрисата, заедно с колежката си Джена Фишър и с фитнес инструкторката Мишел Ловит, отправи интересно предизвикателство към своите 650 000 последователи в Туитър. Бел призова феновете си в социалната мрежа да спортуват поне по час на ден, в рамките на 30 дни.

Всъщност, всеки има правото да стартира своя спортен месец, когато пожелае. Но би било добре редовно да споделя как се развива физическата му подготовка + непредвидимите пречки, появили се пред нея.

justjaredКристен непрекъснато се шегува и общува открито със своите последователи. И може би точно затова в спортната ѝ инициатива вече са се включили доста ентусиасти.

Добрата новина е, че вие също може да се присъедините.

Просто трябва да имате акаунт в Туитър и да сте последователи на Бел или Фишър. А включването в самото предизвикателство става с хаштаг #30DayHomies.

На нас инициативата на мадамите ни се струва доста вдъхновяваща и няма да пропуснем да станем част от нея.

Използвайки силата на социалната мрежа и известността си, те се опитват да накарат повече хора да бъдат физически активни.

За което определено заслужават адмирации :) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май