Звезден фитнес пример: Мила Кунис

Активният живот и разнообразието са ключът към добрата фигура на актрисата
Звезден фитнес пример: Мила Кунис

Актрисата Мила Кунис не остана дълго време красивото пате на Холивуд. От палава тинейджърка, снимаща се главно в неангажиращи сериали, мис Кунис бързо се трансформира в лебед = ). Логично, изведнъж всички започнаха да говорят за нея.

Последваха куп предложения за участия във филмови продукции, фото сесии и предавания. А за да поддържа постоянен интерес към себе си, сладураната разхожда навсякъде перфектната си фигура, за която се грижи с хъс и желание.

Нека ви припомним, че за ролята на балерина в лентата "Черния лебед", Мила успя да свали цели 17 килограма. Обаче, в редица интервюта признава, че не иска да се връща към този период от живота си: "Постоянно се чувствах гладна и се налагаше да тренирам по 5 часа на ден, седем дни в седмицата. Не беше леко", допълва тя.

Към днешна дата, когато не се подготвя за балерина, актрисата е възвърнала здравословното си тегло и изглежда по-щастлива от всякога. Но и сега не си позволява да страни от добрите фитнес навици.

Тренировката

Мила може да е оставила зад гърба си всекидневното кардио и пилатес сесията си, но е все така редовна във фитнес залата.

Признава, че прекарва прилично много време в клуба. А преди сесия зарежда с енергия - често с ледена, кофеинова напитка. Защото искрено вярва на изследванията, твърдящи, че кофеинът е добър приятел във фитнес представянето. 

В същото време Мила обича всяка активна проява на открито. Кои са нейните любими дейности обаче? Водните ски и сърфа, разбира се! Не се учудваме обаче. И двата, подчертано летни, спорта обещават унищожение на много калории и искрена забава.

Като стана въпрос за това, красавицата си пада по всички екстремни инициативи, които поддържат доброто настроение на адреналина й. Даже за рождения си ден, миналата година, си подари скайдайвинг приключение: "Исках да полетя в небето и го направих!", сподели тогава тя. Всъщност, поддържането на интрига в спортната програма е добра идея, която вие също може да пробвате.

Не на последно място, Мила обича да пътува, но никога няма да я видите с висококалоричен коктейл в ръка, размазана блажено край кристален басейн. Защото тя е 100% активен пътешественик. Заедно с брат си и с не малка раница на гърба, може да обикаля с часове непознати земи и планети. Яко, нали?

Храната

След като шест месеца бе на строга диета, при която не трябваше да приема повече от 1,200 калории на ден, днес Мила не се лишава от любимите си сладкиши и ястия. Хапва от всичко, колкото и където пожелае.

Но смята, че, докато води активен начин на живот, няма нужда да променя и усложнява хранителните си навици. Нито да се подлага на жестоки, балерински хранителни режими :) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май