Звезден фитнес пример: Зоуи Дешанел

Сладка и вдъхновяваща!
Звезден фитнес пример: Зоуи Дешанел

Тя е от онези жени, които впечатляват с безапелационния си чар. Само трябва да намигне с дългите си красиви мигли и да покаже разкошната си усмивка и, хоп!, капанът е заложен. Всеки мъж би паднал в него от раз, без дори да се замисли.

Освен красива обаче, Зоуи Дешанел е и всестранно развит талант. Тя е успешна холивудска актриса, популярна певица и композитор. Абсолютно сме сигурни, че сте я гледали поне в една от всичките й запомнящи се роли, някои от които са доста откачени, признаваме. 

Ние, например, страшно харесахме играта й в романтичния филм "(500) Days of Summer", който ви препоръчваме искрено. Няма да останете разочаровани в никакъв случай.

Преди броени дни пък в сп. "Allure" се появи много готина фотосесия на Зоуи. 31-годишната мадама изглежда чудесно на всички снимки: адски естествена е и може да се похвали с атлетична и секси фигура.

Как се поддържа в тип-топ форма обаче?

Тренировката

Никой не може да спре това момиче да се движи! Красавицата спортува от малка, а в гимназията е била в ученическия отбор по плуване.

Освен това, цели шест години е танцувала степ. Признава, че последният е страхотна кардио тренировка. И може би точно на него тя дължи красивите си, оформени крака.

Разбира се, чаровницата има много други любими спортни занимания, които комбинира или редува, за да не й омръзват: кара колело, катери се и тича редовно. Общо взето, старае се да бъде физически активна през цялата седмица. Дава си само един ден за почивка. Резултатът обаче е налице.

Най-добрата фитнес мотивация, според нея, са приятелите, благодарение на които тренировката става интересна, забавна и най-важното – споделена.

Храната

justjaredЗа себе си твърди, че е крайно дисциплинирана в храненето и хапва само определени храни, които купува от специализирани супермаркети и магазини.

Не го прави от каприз, а просто, защото е нетолерантна към доста продукти, включително и към тези, съдържащи глутен. Няколко години е била веган, но вече не е. Установила е, че безмесният режим изобщо не е за нея.

В същото време, Зоуи не си пада и по сладките неща, но обожава да готви сладкиши (и не само) за други хора. Споделя, че готвенето й носи солидна доза удоволствие.

А един от любимите й специалитети е пастата (без глутен, разбира се), която  овкусява с песто сос.

Почивката

Госпожа Дешанел, която скоро ще стане госпожица, защото, за жалост, в момента се развежда, определено не е "спа момиче".

Глезотии от рода на необичайни масажи и сауна-изживявания никак не я привличат.

Когато има нужда да релаксира, просто остава у дома и това й е абсолютно достатъчно, за да възстанови силите си и да се зареди с енергия.

Е, не знаем за вас, но нас Зоуи ни радва много. Надяваме се, че бързо ще преодолее раздялата със съпруга си и, че много скоро ще срещне нова любов. Защото го заслужава...

А вие харесвате ли я?

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май