БГ фитнес пример: Маги Джанаварова

Младата певица сподели своята рецепта за отлична визия
БГ фитнес пример: Маги Джанаварова

Маги Джанаварова. Може в момента да не се сещате точно коя е тя, но запомнете името й, защото очакваме да чуваме за нея все по-често.

Маги стана популярна преди известно време, спечелвайки последното издание на Мюзик айдъл у нас. Талантливата певица, която в края на месеца става на 24 години, реализира няколко проекта с Вирджиния рекърдс и преди 2 години спечели приза за дебют на наградите на БГ Радио. Но, като цяло, се позагуби от полезрението на публиката.

Сега обаче амбициозната госпожица се продуцира сама и преди няколко дни представи новия си сингъл Call My Name и видеото към него. Освен това Маги демонстрира и отлична физическа форма, а ние побързахме да разберем на какво се дължи тя.

Казвай бързо: как поддържаш тялото си?

С водна аеробика. Бих я препоръчала на всяка жена – независимо от възрастта и нивото на физическата ѝ активност. Изключително нежен и красив спорт, който би паснал на всеки.

Откога се занимаваш с този вид аеробика?

Може би от около година. Запалих се много спонтанно. Бях на обяд с приятелки и си говорехме как бихме искали да спортуваме сериозно. Тогава Мария Шпицер, която е популярна треньорка по водна аеробика и провежда занимания на различни места, се намеси и ни предложи да пробваме именно този спорт.

Реших да разбера за какво става дума и още на следващия ден отидох в школата й. Така започнах и смея да твърдя, че това е изключително забавно и полезно занимание.

Понякога се случва да правя паузи в тренировките, заради участията си, но като цяло се старая да тренирам по пет пъти седмично. На някого може да му прозвучи като прекалено много, но на мен наистина ми е супер приятно.

В такъв случай, колко тренировки седмично би препоръчала на някой начинаещ?

Може би 3-4 посещения на седмица са оптималният вариант. Всяко занимание трае по един час, така че не е твърде натоварващо.

Как протича една тренировка по водна аеробика?

Изключително забавно и тонизиращо. Обикновено е придружена от музика и е доста ритмична. Понякога имаме и така наречените зумба часове. Зумба е призната за една от най-забавните и добри за отслабване тренировки. А упражненията могат да се правят и във вода, което е страхотно.

Съчетаваш ли тренировките с конкретен хранителен режим?

Да. Изключих пържените храни от менюто си и ги замених с по-здравословно приготвени варианти. Не консумирам олио. Като цяло, менюто ми се състои предимно от пилешко месо и зеленчуци.

Също така, старая се да не ям след 18:00 часа, защото научих, че след този час хранителните вещества не се разграждат достатъчно добре и се натрупват в проблемните зони.

Успя ли да отслабнеш, откакто тренираш и следваш този режим на хранене?

Истината е, че бях започнала да отслабвам още преди тренировките, но откакто спазвам този режим, съм свалила осем килограма и се чувствам много добре.

Повече за Маги и самостоятелния проект можете да видите при нашите колежки от Jenite.bg

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май