Вафла от щурци за съвестните и заетите

Бъди отговорен, грабни Chapul!
Вафла от щурци за съвестните и заетите

Вижте, щом Обединените нации настояват, че е по-устойчиво да се ядат буболечки, кои сме ние, че да спорим с тях? Най-добре още отсега да запретваме ръкави и да адаптираме любимата бабина рецепта за мусака за изобилието от щурци и други твари, с чиято помощ ще спасим света. Струва ви се прекалено ангажиращо и дори гнусно?940229Chapul

В такъв случай, не се тръшкайте, а грабнете Chapul! Това е новият десерт с висококачествено високопротеиново брашно от... (ох, няма лесен начин да ви го кажа)... смлени щурци! Не искам да си представяте какъв е вкусът на щуреца, защото от компанията са се погрижили да го прикрият доста подобаващо, при това – по три различни начина. Десерт Chaco съдържа фурми, шоколад и ядки; в Thai има кокос, джинджифил и лайм, а Aztec е обогатен с какао, кафе и лют червен пипер.940230Chapul

Знам, че искате да бъдете готини и да се тъпчете с буболечки. Това е вашият начин да го направите, без да загубите и грам от личното си време, както и прекалено много приятели, които в противен случай биха ви блокирали във фейсбук.

940232Chapul

За допълнителен разкош ще спомена, че името на марката е инспирирано от ацтекската дума за щурец. Компанията е продала 6 000 броя блокчета смлени шурчовци през последния месец, което вероятно ще рече, че пазарът на този тип продукти тепърва ще се разраства и стискаме палци скоро да можем да открием първите продукти Chapul и у нас.

Ако звукът на щурците ви харесва, но само, докато са живи, едва ли ще искате да ги чуете как цвърчат в тигана. Веднага поръчайте своята кутия с 12 десертчета, като това ще ви коства само 31 щатски долара без доставката. Хрус-хрус, невероятна гнус! 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май