Хайде, да спортуваме отново... пред НДК

Борба, бейзбол, шах!
Хайде, да спортуваме отново... пред НДК

Скъпи фитуелчета, позволете ни да ви зарадваме с една чудесна новина: второто издание на Националната спортна панорама започна. Ура!

Точно сега площадката пред Националния дворец на културата е една своеобразна спортна арена. А най-готиното е, че до неделя, всеки, който желае, може да отиде да поспортува на нея. Безплатно, при това.

Виж, опитай, избери

Такова е мотото на инициативата този път и, ако питате нас, то е повече от подходящо. Защото в рамките на 3 дни софиянци, както и гостите на столицата, отново ще получат възможността да се запознаят отблизо с над 70 вида спорта, представени от своите федерации и отделни клубове.

Fitwell.bgКак: посетителите ще могат да изпробват различни тренажори и спортни съоръжения. Освен това, те ще получат подробна информация за практикуването на любимите си активности или за онези, които тепърва смятат да пробват.

Да прибавим още, че ще успеят да се срещнат с инструктори, спортисти и експерти, на които директно могат да задават своите въпроси.

Идеята

С представянето на голям набор от извънучилищни инициативи, Панорамата цели да подтикне най-младите към по-здравословен и активен начин на живот. Не е случайно, че тя е част от кампанията на Министерството на физическото възпитание и спорта "Аз обичам спорта". 

Организаторите споделиха, че очакват тази година събитието да генерира по-голям интерес и да накара повече малчугани да започнат да спортуват. 

Любопитното е, че в настоящето издание ще бъдат представени повече активности, а за първи път и образователни + културни инициативи, което може само да ни радва.

Накратко, изненадите тепърва предстоят. Така че ви предлагаме да се позабавляваме заедно. Още днес! 

Какво ще кажете, а? 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май