Перфектни "подкрепления" към фитнес програмата – 2

Кои са вашите?
Перфектни "подкрепления" към фитнес програмата – 2

Надяваме се, че с предишния материал сме успели да ви запалим по бойните изкуства и по упражненията във вода. Разбрахте вече, че последните са отлична добавка към тренировъчната програма и благодарение на тях подчертавате постигнатите фитнес резултати. Имаме обаче още две предложения за вас:

Йога

Все повече хора се обръщат към древната индийска наука, търсейки различни отговори на многобройните си въпроси. В същото време спортните клубове стават все по-гъвкави в предлагането и вече може да избирате между курсове по пауър или хип-хоп йогa, например.

Редовните упражнения по йога безспорно подчертават мускулите и подобряват гъвкавостта на тялото. Особено полезни тук са балансовите пози (асани), които повишават концентрацията.

Всъщност всяка асана е перфектно измислена, така че чрез притискане или обтягане, да стимулира и да активира различни нервни центрове в тялото. По този начин се подобрява кръвообращението и тялото се освобождава от натрупания стрес.

Дали ще повишите качеството на сексуалния си живот с йога? Опитайте и ще разберете.

Балет

Този изискан и елегантен танц ще ви помогне да изваете мускулите на краката си и значително ще подобри кординацията ви.

Нещо повече: ще ви позволи да се радвате на хубава стойка, тъй като много от позициите в балета изискват от вас да поддържате тялото си добре изправено и се основават на строга фитнес дисциплина.

Е, не се вманиачавайте в тренировката си, подобно на героинята на Натали Портман в лентата "Черният лебед". Малко късно е за кариера на балерина/балетист, не мислите ли?

Важното е да си вземете от специалната "добавка" към тренировъчната програма онова, което ви е необходимо, за да продължите с хъс и желание да преследвате целите си.

Успех!

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май