Стопли се със скраб от джинджифил

Бързо, лесно и приятно
Стопли се със скраб от джинджифил

Пуф! Буквално умрях от студ днес :( Времето искрено ме изненада с хладното си отношение. Но няма да се дам. Още щом се прибера вкъщи, ще си спретна една супер приятна и сгряваща спа процедура. Ще си забъркам поредния готин скраб, с който ще масажирам намръзналото си тяло под душа.

А в случай, че и вие имате нужда да се постоплите, нека ви разкажа за моя план. За да си приготвя вълшебната отвара, ще ми трябват:

200-300 грама настърган на ситно корен от джинджифил

300 грама морска сол

около 200 мл зехтин 

Всичко е ясно, нали? Сприятелявам съставките в подходящ съд и ги разбърквам добре до пълното им комбиниране. За по-голяма спа автентичност, изсипвам маската в стъклено бурканче, което взимам със себе си в банята.

Homemade WellbeingПод душа обливам тялото с тонове гореща вода и после го натърквам цялото със скраба. Очаквам като резултат да се стопля за нула време и да се освежа бързо-бързо. Пробвайте и вие.

Внимание: преди да ползвате който и да е било домашно приготвен козметичен продукт, направете бърз тест за алергичност. Сложете малко от сместа върху кожата и проверете какво се случва. Ако външната ви обвивка се зачерви или я споходи необичаен сърбеж, значи нещо не е наред. Ще ви се наложи да си измислите друга спа терапия, с която да се поглезите.

Що се отнася до мен, моята кожа никога не е била злояда, хапва всичко, което ѝ давам :) Да ми е жива и здрава! 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май