Необичайни масажи 2

Приятни и екзотични процедури за отмора на тялото
Необичайни масажи 2

Отпуската мина. Почивката свърши. Предстои ни 6-дневна работна седмица. Кофти, а? Остават ни само мечтите за екзотични пътувания, както и тези за възмутимо скъпи спа удоволствия.

Докато мечтаем заедно обаче, нека ви запознаем с още една порция (предястието - тук) интересни масажи. Защото, сигурни сме, все някога ще получите възможността да ги изпитате. И така, по ред на номерата:

Рейки масаж

Ето на това му се казва магическа техника! Служейки си само с "вселенска енергия", понякога без да ви докосва, рейки-терапевтът може да стопи напрежението ви за нула време.

Оказва се, че той фокусира космическа сила в дланите на ръцете си, които държи на прилично разстояние от тялото, в разнообразни позиции.

Процедурата е с различна продължителност, но обещава да ви подари усещане за пълен релакс, а след това и истински прилив на енергия.

Нещо повече: някои клиенти споделят, че изпитват странно, но приятно, затопляне по цялото тяло, без значение на какво разстояние са ръцете на масажиста от тях.

Масаж с водорасли

Не, не! Не става въпрос за този, на който се подлагат всички, къпещи се в българското Черно море =) А за много по-приятна терапия, извършвана с определено по-симпатични водорасли.

Най-общо, процедурата включва разтапящо разтриване на тялото с порядъчен брой зелени сладури (или само поставянето им), които пък са богати на йод. Смята се, че въпросното съединение стимулира метаболитните процеси в организма. И готово! Позволява ви да се чувствате като чисто нови и готини.

Вино-терапия

Известно е, че във виното има много полезни нутриенти. Като ресвератрола, например. Знаете, че той се намира в люспите на червеното грозде и е добре познат заради силните си антиоксдантни свойства. Както може да се досетите, полезен е и за кожата.

Вино-терапията може да се прилага като вана, пълна с гроздови зърна и етерични масла. Или да се ползват различни маски, направени от грозде, за масаж. Резултатът е еднозначен: пълна почивка за тялото.

Пожелаваме ви повече такива спа паузи от напрегнатото ежедневие. По-често.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май