Среща с (не)познат

Тази ще приключи... интересно. Сигурни сме!
Среща с (не)познат

Сигурно сте забелязали, че с колегите полагаме изключително много усилия, за да се грижим за сексуалното ви здраве :) Правим го, защото искрено много искаме да се чувствате смели и пълноценни в интимните отношения. А сме се убедили отдавна, че те оказват огромно влияние върху цялостното разположение на духа и тялото. И, да, заемат важна част от живота, няма майтап.

Това е причината да си говорим често за fun* шуй в спалнята, за нежни докосвания без думи и за интересни пози, ама не съвсем йога. Всички тези, леко деликатни, теми имат за цел да събудят сексуалното ви желание и да превърнат еднообразните "упражнения" в леглото... в приключение.

В този ред на мисли, днешният материал отново е своеобразна покана към либидото ви, на която се надяваме да обърнете подобаващо внимание. А тъй като сексуалният ни консултант – Мирела Миладинова, е заета с порядъчно важни дела, днес ще бъдем по-скромни в палавите си съвети и даже... ще ги сведем само до един.

Както се казва, той е "клинично" тестван и действа на 89%, стига да сте достатъчно отговорни в реализацията му. Не се плашете обаче, защото тук няма да ви се налага да демонстрирате сложни сексуални умения или да давате излишни финансови жертви. Единственото, което ви трябва, за да изпълните този трик, е щипка... артистичност и добро желание. Две неща, които е разумно да ползвате не само в спалнята, но почти навсякъде в живота си.

Та, какво следва?

Лесно е. Просто влезте с партньора си в ролята на непознати и се забавлявайте. Струва ви се абсолютно глупаво и излишно? Ами, ще разберете дали е така, ако опитате.

Уговорете си, например, "случайна" среща на любимо и за двамата място (може и в кухнята) Запознайте се. Отново. Но този път разкажете повече за себе си. Поискайте да научите повече за (не)познатия, който се хили неудържимо срещу вас. Потанцувайте или просто се разходете в парка в опасна близост един до друг.

И, да, смеем да предположим, че "първата" ви среща ще завърши в леглото... Без значение дали ще изневерите на принципите си или не :)

inm.com

Защото в крайна сметка разнообразието във връзката не се свежда само до смели експерименти в секса. Не, че не е полезно да променяте позата от време на време и да пробвате тази, например... Но никак не е най-съществената част.

Ако се замислите, ще стигнете до заключението, че либидото ви има нужда от постоянна провокация, а не само от "физическо възпитание" и храна :) Така да се каже, малко по-претенциозно и взискателно е... Добрата новина е, че винаги може да го изненадате. Просто трябва да проявите малко въображение.

* fun - забавление в буквален превод от английски език

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май