Rock'n'Rolla

Трудност: 3/5
Rock'n'Rolla

Секс и рок енд рол. За да преживеете подобно нещо, не е необходимо на всяка цена да сте почитатели на металните нашийници с шипове и вталените кожени панталони. Важно е обаче да имате апетит за гореща обстановка, възбуждаща музика и похотливи изпълнения.

Защото това е рокенрола, бейби!

Момичета: При тази поза ще можете изцяло да се насладите на ентусиазма на сладурчето си. Покорно легнете по гръб и вдигнете краката си високо – до брадичката. Свийте ги в коленете, а прасците опрете на партньора си. Отпуснете се или пък движете таза в синхрон с чувствения ритъм. 

Специфичният ъгъл на проникване ще допринесе и за разни други (външни) удоволствия.

Момчета: Представете си, че половинката ви е перфектната китара с отлична визия и звук. Може би е време да си поиграете със струните ѝ...

Започнете със стандартната мисионереска поза, а след това се повдигнете малко по-нагоре, така че тазовете и на двама ви да се изравнят. И преминете към движението. Първо нека е бавно, дълбоко и преизпълващо. После, ускорете темпото и направете тласъците къси. Звучи точно като рок парче, нали?

През това време може да посвирите и на барабаните, ако се досещате накъде бием...

Похотливите "музикални" забавления ще ви накарат да искате още и още. А позата позволява през цялото време да се гледате в очи и... да се радвате на целувките си, естествено.

Е, при нас определено се появиха пеперудки в стомаха. Как обаче се чувствате вие – преди и след? ;)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май