Дневник за двама

Дава ви чудесна възможност да проследите промените във връзката си през времето
Дневник за двама
inm

Дневникът е страхотно нещо, да знаете. Записваш си разни работи, след време ги четеш и се... пукаш от смях :)

Е, добре, де, не всички истории в него са толкова смешни – има и немалко тъжни, а и депресиращи.

Хубавото на личните "писаници" все пак е, че ти показват какъв си бил и в какво си се превърнал. Позволяват ти да документираш мечтите и желанията си, да забелязваш промените. Почти същото е и с дневника за двама, който горещо ви съветвам да си водите с половинката си. 

Купете си една съвсем обикновена тетрадка и по-смелият да започне да пише в нея пръв. Впоследствие си разменяйте дневника периодично. Записвайте вътре всичко, което не можете/не искате/забравяте да споделяте с партньора си на живо. Бъдете искрени - с любимия човек и със себе си. Опишете всичко, както си е, без да се страхувате. Без да се замисляте.

Годините ще минават, отношенията ви ще търпят промени, ще минавате през много и различни изпитания. Но първата страница ще ви напомня от къде сте тръгнали. И може би, връщайки се на нея, ще ви обзема онова неповторимо чувство, с което сте започнали връзката си. И което никога не сте можели да опишете с думи :) 

e9819a99-1c80-7985-453a-dc196ac15ccfinm

Разбира се, не забравяйте, че няма по-ценно нещо от непосредствената комуникация (лице в лице). Причинявайте си я редовно – разговаряйте и слушайте. Само така ще опознаете човека до себе си и ще разберете колко е специален.

Пожелавам ви една чудесно написана и изживявана любовна история. Вашата! 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май