Анатомията на Аполон 2

По какво ще познаем добрия любовник?
Анатомията на Аполон 2

Еротичната ни тема Анатомията на Аполон съвсем не е изчерпана и определено има какво да добавим между... параграфите. Още повече, когато ще се правят генерални заключения на база последни открития в областта. Иииха!

Днес обаче ще се движим в друга последователност, ей така, за заблуда на противника. Отдолу-нагоре ;)

Крака

Ако искате да знаете пък, не само мъжете смятат дългокраките жени за по-привлекателни. Дамите също предпочитат мъже с дълги и стройни крака и това си има своето еволюционно обяснение. Оказва се, че дългите крака са един от многото параметри, които говорят за добро здраве. Окей, но освен това те изпращат и едни други, малко по-пикантни сигнали към нежните половинки.

Момичета, представете си, че към вас приближава убийствен мъж. Краката му се преплитат елегантно един пред друг, а походката наподобява кавказка дива антилопа... о.О. Краткото разминаване ви кара да издавате звуци тип хъскане на котка. Разгорещени сте. А в главата ви минава похотлива мисъл и сте убедени, че случайният минувач е страааашен атлет в леглото. Амин!

Седалище

Друго доказателство, че разликата между двата пола не е особено голяма, е склонността на мацките да се възхищават на добре оформените задни части. Дупето, най-общо и сладко казано, трябва да бъде твърдо и мускулесто, за да бъде и сексуалният контакт бурен.

Обхождането с ръце на частта под кръста, изпъкнала като твърда ябълка, е интересно проучване, което има чисто научна цел. Честна дума! 

Под предела

Дупето обаче не е единствената гаранция за страстни удоволствия. Преди време ви споделихме колко точно симпатични могат да бъдат извивките в долната част на корема, нали? А в допълнение, сега сме и в подходящо настроение, за да се спуснем с още няколко сантиметра по-надолу, в търсене на истината. 

Жезълът на любовта, или иначе казано фалосът, е най-важният мъжки атрибут, без който суетата на суетите просто би отишла по дяволите. И в заключение - размерът наистина има значение..

inm.com

Брада

Брадата е следващото любопитно явление при феномена, наречен "мъж". Наистина ли не разбирате защо?? Окосмяването по лицето се обяснява с количествата тестостерон в организма на мъжа. В този смисъл и чисто естетически, тридневната брада е видим и надежден знак за мъжественост. 

Език

Мръсни приказки за лека нощ? Да, моля!

Обикновено "пиперливият" език върви мотамо със сочните устни (за които вече сме споменавали, че са сигурен знак за предстоящи удоволствия). Много жени споделят мнението, че езикът е "най-силният мускул" в човешкото тяло, както и че е от изключително голямо значение (свръх)задоволителното боравене с него. Затова, колкото по-добре е трениран той, толкова повече може да се разчита на неговите качества – пъргавина, подвижност, издръжливост. Нали за това става дума?

Бонус: култово секси умение за експерти – връзване дръжката на черешка на фльонга.

Като обобщение ви съветваме: оглеждайте се за своя Аполон. Той е някъде там и чака да бъде открит... ;)

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май