Твойте кафяви очи...

... станаха сини?!
Твойте кафяви очи...

Най-важното

Ех, този разбойник, ирисът! Син, кафяв или сив, той представлява отвесно разположена в окото мембрана, с отвор по средата, наречен... Как? Зеница! Точно така. Образуван е от три слоя, като цветът му зависи главно от количеството пигмент, съсредоточен в два от тях - средния и вътрешния.

Имах една позната, която много искаше да се сдобие със син поглед. Смяташе този цвят за доста по-изкусителен от натуралния, шоколадово-кафяв, тен на ирисите си...

Твърде сигурна в нуждата от промяна, тя не се поколеба да си закупи супер модерни контактни лещи, със светло-небесен "десен". Не се съмнявайте, че ги носи ежедневно (на обикновени и специални събития). Даже страшно се гордее с тях, макар че малко от приятелите й знаят, че прозорецът към душата й, всъщност, има различни, доста по-тъмни, завеси ;)

И, да, сигурна съм, че моята дружка доста ще се зарадва, ако й кажа, че скоро ще може да промени цвета на очите си трайно, за цял живот. Как? С нова лазерна технология, разработена от американския лекар Грег Хомър.

Специалистът твърди, че експерименталната процедура, наречена от него Lumineyes, може да трансформира перманентно пигмента на ирисите, без това да доведе до неприятни странични ефекти, като намаляване на зрението или по-лошото – крайното сбогуване с него.

Безкръвната терапия ще се извършва само за секунди, а резултатите от нея ще си проличават след няколко седмици.

Така клиентите ще имат достатъчно време да намерят смислено обяснение защо очите им са сменили коренно външния си вид. За информация, процедурата ще струва около 5, 000 долара, което на нас никак не ни звучи като малка сума пари. А на вас?

Твойте кафяви очи... inm.com Разбира се, действието на Lumineyes все още се тества и съвсем не е спечелило одобрението на гилдията. Даже обратното.

Среща по-скоро скептицизъм и критика, отколкото положителни коментари от страна на редица специалисти. Истината е, че доста от тях ще ви накарат да изберете варианта с компактните лещи, вместо да предприемате по-крупни действия, ако сте решили да се отказвате от природния си взор.

Ние ще ви помолим да направите същото. Защото грешите, ако вярвате, че "новите" очи ще ви направят по-съблазнителни или по-красиви.

Убедили сме се, че красотата, малко или много, е вътрешно състояние. Съветваме ви да го преоткриете и ще бъдете доволни от всички свои органи, без значение оцветяването им...

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май