Спечели в играта със слънцето

Заедно с Jenite и Lavera
Спечели в играта със слънцето

Вече ви показахме как безопасно да флиртувате с огненото кълбо в небето :) Но нека повторим отново: най-важно от всичко е да изберете качествен слънцезащитен продукт, с който да защитавате кожата си от изгарания  и други такива неприятни работи. 

Ако ви е трудно да направите избор, можем да ви помогнем с едно страхотно предложение – спрете се на продуктите на Lavera.

От сигурни източници разбрахме, че артикулите на бранда са наистина добри, не съдържат изкуствени консерванти, парфюми, оцветители и минерални масла. В същото време са съставени от 100% чисти растителни масла, есенции, нежни емулгатори и повърхностно активни вещества.

А в случай, че все пак се чудите откъде имаме тази информация, бързаме да ви кажем. Точно така. Нашите обичайни информаторки са девойките от любимия ни женски сайт Jenite.bg. Момичетата знаят колко важна е грижата за външната обвивка (особено през лятото) и са открили и за себе си, и за вас начин да я предпазят от вредното влияние на слънцето.

Нещо повече, само преди броени дни, съвместно с Lavera, jenite стартираха чудесна игра, която нарекоха "Солени поздрави". Добрата новина е, че още може да се включите в инициативата. Всичко, което трябва да направите, е да запечатате на лента някой ваш щастлив летен миг (ако е от морето, още по-добре) и да изпратите снимката на момичетата. 

959484

Играта продължава до 4 юли, включително, така че действайте! Всеки четвъртък, чрез томбола, jenite ще изберат шестима късметлии, участвали през изминалата седмица, които ще спечелят по един слънцезащитен продукт на Lavera. В края на надпреварата ще бъде избран един печеливш, който ще получи голямата награда - комплект слънцезащитна козметика Lavera.

Повече информация за условията и правилата за участие може да откриете тук, а след като се информирате защо и как, бързо качете лятната си снимка тук.

Що се отнася до нас, съвсем скоро ще ви запознаем подробно с продуктите на Lavera, та да сте сигурни, че участието ви в надпреварата си заслужава. 

Хайде, радвайте се на слънцето. Ама безопасно. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май