Скубането на веждите не боли

По този начин
Скубането на веждите не боли

Да ви призная честно, оформянето на веждите не ми е сред любимите задачи. Даже изобщо не ми е любима, а напротив - болезнена и неприятна ми е. Факт е, че преди да я реализирам, дълго се подготвям психически и физически за случването ѝ :)

За щастие, процедурата може да стане доста по-поносима, ако преди обезкосмяване се приложи един супер хитър трик. Ще побързам да го споделя с вас, защото откакто го знам, дните ми пред огледалото станаха значително по-розови.

Така. Необходима ни е малка хавлиена кърпа. Ще я потопим в гореща вода и след това ще я изстискаме хубавичко. Ще я сгънем на две (ако е нужно) и ще я наложим върху една от веждите си за 1-2 минути, после - върху другата.

След подобна манипулация косъмчетата би трябвало да са станали по-податливи на отстраняване, а болката да бъде незначителна.

Горещо ви препоръчвам да пробвате тази хитринка, защото, гарантирам ви, тя ще ви спести доста главоболия. Ако нямате време за нея обаче, приемете един съвет: оформяйте веждите си директно след душ. 

Иначе, още добри идеи ще откриете във фен-страницата ни във фейсбук. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май