Секси и на колело

С няколко симпатични идеи
Секси и на колело

Който от вас велосипедира редовно (особено в градски условия), е наясно, че това е дейност, която често води до: обилно потене, разрошване на косата, покриване с прах, с кал, измокряне и прочее не особено приятни неща.

С две думи, на колело човек трудно може да съхрани сексапила си за продължително време. Но, мили дами, не се отчайвайте! Защото за онези от вас, които държат на външния си вид, а имат желание да карат велосипед, винаги има решение. Даже няколко:

Кошница на кормилото

Точно така. В нея спокойно може да слагате дамската си чанта, като по този начин няма да се налага да носите раница на гърба. Готиното е, че има разнообразни модели кошнички (в различни цветове и размери) за всякакви колела. Не се съмнявайте, че въпросният аксесоар придава романтична прелест на превозното ви средство, както и на самите вас.

А тук открийте едно малко по-екстравагантно предложение за кошница, което, струва ни се, е подходящо дори за мачовци.

inm.com

Вело жартиери?

Ха! Има и такива, да. Най-общо, представляват еластична лента, която се слага около бедрото и с помощта на клипса се закача за... дрехата, а не за чорапите. Дело са на BirdIndustrie – американска компания, специализирана в производството на вело аксесоари.

Така, ако колоездачката е с рокля, например, вятърът не може да я разголва нерегламентирано, както обикновено обича да прави.

Симпатичните "жартиери" струват 10 долара + 5 за доставка и се предлагат в разнообразни, весели цветове. А, както се досещате, количеството им се изчерпва сравнително бързо. Могат да бъдат поръчани онлайн от тук.

Ако не успеете да си ги осигурите обаче, съветът ни е да заложите на дрехи, в които се чувствате удобно и не излагат на риск честолюбието ви ;)

Като цяло, би било добре винаги да носите резервно облекло за преобличане. Така, веднага след вело сесията, ще успявате да се въвеждате отново в ред. За да не се потите много, не карайте твърде бързо (ако е възможно) и почивайте, когато се наложи.

Вълшебните пантофки

О, да! Момичета, трудно бихте могли да въртите педалите с обувки на високи токчета. Затова обуйте крачетата си в цветни, красиви пантофки. Пак ще сте достатъчно атрактивни, не се съмнявайте.

Шарените гуменки, които са адски актуални и тази година, също ще ви свършат перфектна работа. Важното е да се чувствате удобно, докато прелитате по улиците.

Е, това е, сигурни сме, че ще бъдете прелестни и на колело ;

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май