О, да! Сочни устни

"Направете" си ги така
О, да! Сочни устни

Плътните устни са секси, така си е. Но какво правим, когато не можем да се похвалим с такива? Ето какво: отиваме при момичетата от Jenite.bg да им поискаме съвет. 

Девойките, разбира се, са щедри. Вместо една препоръка, ни дават цели четири ;) 

Преди всичко друго, обясняват ни, че трябва да си осигурим молив в цвят, идентичен с този на устните ни или пък nude, както и любими гланц или червило.

После инструктажът започва: 

1) Застанете пред огледало и внимателно огледайте контура и формата на устните си. Изследвайте всяко тяхно ъгълче, за да установите какво според вас липсва и къде бихте могли да нанесете корекции, с да постигнете не само плътен, но и приятен за окото ефект.

2) С леки и плавни движения започнете да очертавате устните с молива, започвайки от така наречената арка на купидон, т.е. извивката на горната устна, разположена под носа.

887320Thinkstock/Guliver

Надграждайте, но в никакъв случай не излизайте съвсем от естествената си линия, за да не получите следния (д)ефект: 

887321

3) След като сте очертали контура по желания от вас начин, запълнете и самите устни с молива. Така ще постигнете равно платно, без видими разлики.

4) Продължете с плътен слой от любимото си червило или гланц. Много внимавайте да не излезете дори и с милиметър от вече очертания контур.

887319Marie Claire & Dolce&Gabbana
Ако искате и вие да получавате подобни инструктажи, заповядайте във виртуалния салон за красота на jenite. 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май