Не ми пипай гримовете, моля

Защото...
Не ми пипай гримовете, моля

Още помня каква размяна на спирали и червила спретвахме с приятелките ми, когато бяхме тийнейджърки :) Споделянето на гримове (по онова време - най-долнопробните възможни, разбира се) беше за нас нещо като мускетарска клетва: "ти ми дай това да се нацапам, аз ще ти връча онова".

Години по-късно разбрах, че изобщо не сме постъпвали правилно. Личните макиаж продукти НЕ трябва да се дават на никого. Защото с щедрото им споделяне рискуваме да се сдобием с бактерии, които да провалят доброто настроение на кожата ни.

Нещо повече: факт е, че малко дами дезинфекцират грим аксесоарите си правилно, а има и такива, които изобщо не го правят. Никога.

Така че, съветът ми е да оставите тийнейджърските години в гримирането зад гърба си ;) Внимателно подбирайте продуктите, с които украсявате физиономията си. Давайте повече пари за закупуването им, но нека бъдат качествени.

Нека са си ваши ;)

Но задължително заповядайте в синьото ни студио по красота, за да си разменим, ако не друго, то поне други полезни съвети относно разкрасяването.  

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май