Лакирането: мисия възможна

С няколко хитри съветчета
Лакирането: мисия възможна

Ако питате нас, няма по-идеален ден за лакиране от съботата. Затова вадете лаковете и да започваме. Момичетата от любимия ни женски сайт Jenite.bg ще ни помагат, разбира се.

Старт! Да си направим... 

Лесен френски маникюр

Не си мислете, че ви "пускаме в дълбокото" с тази идея. Предлагаме ви 2 начина, чрез които можете да сътворите красивия маникюр в домашни условия, при това без да използвате ленти или други пособия. Необходими са ви само бял, брокатен и топ лак.

За метод №1 имате нужда и от тънка четчица. 

С нея направете бяла линия там, откъдето искате да започва френския маникюр. Така, като имате контур, ще можете по-спокойно и лесно да нанесете белия лак.

Брокатът ви е необходим, в случай, че изкривите линията. Може да го нанесете върху самата нея, върху цялата бяла част или върху целия нокът, но не върху всички, а върху четири, примерно.

Накрая покрийте с топ лак.

999030
Метод №2 е почти същият, но без тънката четчица. Отново нанесете белия лак в горната част, а с броката прикрийте изкривяването, ако сте допуснали такова. Покрийте с топ лак и сте готови.

999027
Лесна цветна декорация

Необходими са ви два обикновени лака в различен цвят, топ лак и клечка за зъби.

Нанесете лака, който искате да ви бъде основен. Изчакайте да изсъхне добре, преди да започнете с декорацията. Препоръчваме ви да не рисувате всеки нокът, а само върху два или четири.

От вътрешната страна на нокътя капнете 3 капки лак. Докато не са засъхнали, ги "размажете" с клечката за зъби. Започвате от центъра и издърпвате. Ще видите как се оформят листенца.

Ако имате желание, може да добавите акцент около цветчето с черен или брокатен лак, под формата на черти или точки. Накрая покрийте с топ лак.

999026

Хоп! Ако се справяте добре дотук, смело може да преминете към последното предизвикателство, което ще откриете ей тук

Jenite пък се подвизават и във фейсбук - не се притеснявайте да ги посещавате и да им искате съвети, щедри са :) 

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май