Изненадващите знаци, че сте перфектни един за друг

Изненадващите знаци, че сте перфектни един за друг

Имате сходни навици

1785675

Вярвате или не, сходните навици показват, че сте един за друг, тъй като в бъдеще това ще е важна част от съвместното ви всекидневие. Например диетата и начина на хранене са от онези неща, които биха могли да ви сближат. Любовта към животните, към екстремните спортове, или пък към...стоенето вкъщи пред телевизора с топла напитка в ръка. 


Той ви изглежда прекалено добър

1785681

Понякога се чудите: "Наистина ли е толкова мил?" и това е защото вие не бихте реагирали както той би в определена ситуация. Много жени споделят, че това е едно от задължителните условия за една наистина стабилна връзка: да се възхищавате на мъжа, с когото сте. Жената често е привлечена от лошите момчета, защото те излъчват сексуална енергия. Възможно е да няма привличане отначало, но когато видите човек в ситуация някаква негова постъпка да ви привлече. Ето защо, ако ви изглежда прекалено мил и добър, дайте му шанс.

И двамата закъснявате/подранявате

1785679

Усещането ви за време никога няма да се промени и винаги ще е проблем, ако един от двамата подранява/закъснява. Ако още на първата ви среща и двамата закъснеете с определен брой минути, тогава със сигурност сте подходящи. Трябва да знаете, че такива елементарни битови неща могат да бъдат или фатални, или благоприятни за връзката ви. 

И двамата сте еднакво подредени/разхвърляни

1785673

Ако един от двамата държи изключително много на чистотата и подредеността, а другият - не, това ще води до задълбочаване на проблемите във връзката ви. Ще мислите, че единият от вас е по-груб, защото държи мръсно, или пък, че е абсолютен патoлогичен случай, ако иска всичко да е под линия. Намерете човек, който се доближава до вашето разбиране за чистота.


 

ключови думи:
знаци перфектни

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Риби
20 февруари – 20 март