Идея за вампирски маникюр на Хелоуин

Идея за вампирски маникюр на Хелоуин

Май стана късно тепърва да си измисляте подходяща дегизировка за празника на Вси Светии, а? Е, не се ядосвайте – следващата година ще се постараете повече и отрано. Все пак, винаги има втори шанс да се отличите с интересна идея и визия. Засега можете да компенсирате пропуска си, като си направите тематичен и нестандартен маникюр – вампирски, например.

Всичко, което ви е необходимо за целта, е:

  • бял, червен и черен лак
  • две-три сламки за пиене (прави, по възможност)
  • прозрачно тиксо
  • топ лак

Ето и самата процедура:

Най-напред, нанесете белия лак за основа. Ако прецените, че не ви е достатъчно плътен, действайте с два слоя за по-сигурно. Изчакайте го да изсъхне добре.

След това срежете малки парченца тиксо и ги налепете около плочката. Идеята е по този начин да обезопасите пръстите си от "окървавяване", разбирайте – мацане.

1091615Fitwell.bg (колаж)

Сега потопете сламка в някой от лаковете (първо в червения, после – в черния, например) и близо до нокътя духнете през нея. Очаквайте да опръскате хубавичко белия фон с "кръв". Оставете напръсканото да изсъхне, отстранете внимателно тиксото и завършете цялата процедура с топ лак, за да съхраните творението си за по-дълго време.

1091616Fitwell.bg (колаж)

1091617Fitwell.bg (колаж)

Резултатът би трябвало да е ужасяващ маникюр на вампир, който току-що е видял сметката на поредната си жертва.

Пробвайте да изпълните стъпка по стъпка предоставения ви инструктаж и не забравяйте да споделите впечатленията си с нас. С радост посрещаме всякакви идеи за лакиране, а и като цяло за разкрасяване.  

ключови думи:
вампирси маникюр

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Телец
21 април – 21 май